Să dăm share voluntariatului! | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Să dăm share voluntariatului!

În aprilie are loc cea de-a 4-a ediție a VOLUNTising, un proiect BYP (Beyond Youth Potential) prin care se dorește promovarea voluntariatului. Dacă aveți între 18 și 25 de ani și sunteți pasionați de advertising, filmmaking și… voluntariat! :), vă puteți înscrie aici, până pe 1 aprilie.

Cei 20 de tineri selectați vor participa în perioada 5 – 8 aprilie la workshopuri de advertising și filmmaking, ținute de Carmen Marcu, Răzvan Vasiloiu și Tedy Necula. Provocarea finală constă în realizarea unui clip/spot publicitar prin care să promoveze voluntariatul. La rândul lor, clipurile vor fi promovate în perioada 9 – 20 aprilie.

Prin intermediul acestui proiect se dorește creşterea vizibilităţii în rândul tinerilor a diferitelor activităţi de voluntariat, precum şi promovarea beneficiilor acestora ce vor contribui la dezvoltarea lor personală şi profesională.

Atât înscrierea cât și participarea sunt gratuite! :)

later edit: participarea presupune achitarea unei sume de 25 de lei care acoperă costurile pentru mâncare, cărți și alte materiale necesare pe parcursul proiectului

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *