o brătilă pe .ro

Contact

Salutare! Îmi poți scrie cu încredere la obratila@gmail.com. Eu promit că încerc să îți răspund în cel mult 48 de ore. Asta dacă nu sunt în vacanță, când încerc pe cât posibil să mă deconectez complet de mediul online. Dar în cazul respectiv vei primi oricum un reply de tipul „out of office”. ^_^ Toate bune, așadar, ținem legătura!

12 CommentsLeave a comment

 • Buna! Apreciez initiativa cursului de prim-ajutor si as vrea sa ofer cateva informatii despre cursuri de prim-ajutor gratuite, in Bucuresti. Este vorba despre programul “Exista un erou in fiecare dintre voi”, program ce poate fi accesat pe http://www.existaunerou.ro , din care face parte si baiatul de 16 ani care a resuscitat cu succes pe cineva, in strada. Inscrierea este gratuita, cursurile sunt, la fel, gratuite, instructorii vin voluntar, unii dintre ei au certificate ERC (Consiliul European de Resuscitare, http://www.erc.edu), dureaza doua zile (sambata si duminica), lumea face multa practica, iar numarul de cursanti per sesiune este limitat, pentru a putea asigura, conform normelor ERC, minim un instructor la 6 participanti. (in general cursurile au 12-18 oameni, in functie de instructorii disponibili). In urma promovarii acestui curs, doritorii sunt asteptati sa se inscrie in aplicatia de sms-uri si sa devina eroi, daca doresc. ASSB (www.assb.ro) organizeaza si alte cursuri de prim-ajutor, in functie de solicitari, dar pentru alta structura de curs nu garantam aceeasi eficienta, deoarece tot cursul este unul practic, toti trebuie sa puna mana, sa efectueze manevrele de cateva ori. Toate cele bune!

  • Bună, Alexandra, mulțumesc pentru comentariu. Am povestit și de program atunci când a fost lansat și îl recomand în continuare, dar pentru acțiunea #HaiCuMine am preferat să colaborez cu cei de la ARISU. Fiți fără grijă, și în cadrul acestor cursuri se pune accent pe partea practică – asta mi-am dorit eu cel mai mult. :) Gânduri bune!

 • Bună! Am si eu o întrebare, am nevoie de diploma sau o calificare in construcții dacă vreau să deschid un PFA ? Sau nu are importanță se poate si fără? Vreau sa lucrez in construcții ,dar legal.

  • Bună, Vali, te rog să lași comentariu tău în cadrul articolului despre PFA pentru a-ți putea răspunde cineva autorizat în acest sens. Cred că depinde foarte mult de jobul exact pe care l-ai avea în cadrul domeniului. Mult succes, îți apreciez atitudinea!

  • Bună, Raluca, dacă te referi la cursul de prim ajutor, momentan îl organizez doar în București. Dacă vor apărea niște parteneri de acțiune și în alte orașe, îl vom duce acolo cu mare drag. Gânduri bune!

 • Buna,
  Ma intereseaza deplasarea d-voastra la domiciliul meu pt achiziționarea pe loc ă hainelor
  Va Multumesc, anticipat!
  O zi liniștită- sanatate!

 • Buna seara va scriu in numele unor copii care ar vrea sa zambeasca intr-o lume care plange.Sunt cinci copii cuminti,, educati, curati care nu au o locuinta, nu au ce manca dar au puterea sa zambeasca .Daca considerati ca puteti sa-i ajutati chiar si cu o vorba buna va rog sa-mi lasati un mesaj.

 • Hi Team,
  I am Bin Smith
  I was going through your website Domain and see a lot of technical issues present which are preventing your potential customers.
  We can help you to promote your business online who would not only rank high on search engines on relevant keywords but we will also help you uplift your brand in the market. We have a large professional team who can fix all the issues immediately at an affordable price.
  I can guarantee you will see a drastic change in your Google search ranking once these are fixed.
  Would you be open to seeing briefer info/quote for what I would like to accomplish.
  If yes, please allow me to send you a detailed roadmap to improve your organic traffic.
  Please Email us back to get more info.
  Regards:
  Bin Smith| SEO Consultant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.