o brătilă pe .ro

Să dăm share voluntariatului!

În aprilie are loc cea de-a 4-a ediție a VOLUNTising, un proiect BYP (Beyond Youth Potential) prin care se dorește promovarea voluntariatului. Dacă aveți între 18 și 25 de ani și sunteți pasionați de advertising, filmmaking și… voluntariat! :), vă puteți înscrie aici, până pe 1 aprilie.

Cei 20 de tineri selectați vor participa în perioada 5 – 8 aprilie la workshopuri de advertising și filmmaking, ținute de Carmen Marcu, Răzvan Vasiloiu și Tedy Necula. Provocarea finală constă în realizarea unui clip/spot publicitar prin care să promoveze voluntariatul. La rândul lor, clipurile vor fi promovate în perioada 9 – 20 aprilie.

Prin intermediul acestui proiect se dorește creşterea vizibilităţii în rândul tinerilor a diferitelor activităţi de voluntariat, precum şi promovarea beneficiilor acestora ce vor contribui la dezvoltarea lor personală şi profesională.

Atât înscrierea cât și participarea sunt gratuite! :)

later edit: participarea presupune achitarea unei sume de 25 de lei care acoperă costurile pentru mâncare, cărți și alte materiale necesare pe parcursul proiectului

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.