Vreau să o trimit pe Andra în vacanţă! :) | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Vreau să o trimit pe Andra în vacanţă! :)

Pe sistemul “prietenul la nevoie se cunoaşte” o să-mi calc puţin pe orgoliu şi pe ruşinea de a nu mai fi scris iar nimic serios de o grămadă de vreme şi o să dedict acest post unui concurs organizat de Mircea de la automarket.ro. Mircea va trimite un blogger weekendul acesta la munte cu un Chevrolet Captiva în teste.

Haios că m-a nominalizat şi pe mine cineva. Probabil cineva care mă doreşte într-un stâlp, pentru că nu am mai condus de ceva ani buni. =))

Eu trebuie să nominalizez trei bloggeri, dar sincer nu cred că e cineva mai potrivit pentru acest premiu decât Andra, nu numai pentru că iubeşte maşinile şi tot ce ţine de ele, ci mai ales pentru că are nevoie de o vacanţă! O merită pentru că munceşte ca nebuna pentru RevvNation şi dacă e nevoie să scriu pe blog ca să o conving să-şi ia două zile libere, apoi uite că asta fac! :D

Îi voi mai nominaliza pe Alex, pentru că suferă de câteva luni că are maşina moartă şi pentru că ştiu că s-ar bucura cu adevărat de experienţa condusului unui SUV pe drumuri montane.

Şi pe Laura pentru că e o şoferiţă incredibilă şi ar arăta bestial la volanul Chevrolet-ului.

Pe curând. :)

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

7 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *