o brătilă pe .ro

Vreau să o trimit pe Andra în vacanţă! :)

Pe sistemul “prietenul la nevoie se cunoaşte” o să-mi calc puţin pe orgoliu şi pe ruşinea de a nu mai fi scris iar nimic serios de o grămadă de vreme şi o să dedict acest post unui concurs organizat de Mircea de la automarket.ro. Mircea va trimite un blogger weekendul acesta la munte cu un Chevrolet Captiva în teste.

Haios că m-a nominalizat şi pe mine cineva. Probabil cineva care mă doreşte într-un stâlp, pentru că nu am mai condus de ceva ani buni. =))

Eu trebuie să nominalizez trei bloggeri, dar sincer nu cred că e cineva mai potrivit pentru acest premiu decât Andra, nu numai pentru că iubeşte maşinile şi tot ce ţine de ele, ci mai ales pentru că are nevoie de o vacanţă! O merită pentru că munceşte ca nebuna pentru RevvNation şi dacă e nevoie să scriu pe blog ca să o conving să-şi ia două zile libere, apoi uite că asta fac! :D

Îi voi mai nominaliza pe Alex, pentru că suferă de câteva luni că are maşina moartă şi pentru că ştiu că s-ar bucura cu adevărat de experienţa condusului unui SUV pe drumuri montane.

Şi pe Laura pentru că e o şoferiţă incredibilă şi ar arăta bestial la volanul Chevrolet-ului.

Pe curând. :)

7 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.