o brătilă pe .ro

Concurs! Câștigă o invitație dublă la concertul simfonic Vunk!

Pe 24 mai, la Arenele Romane, Vunk pregătește un super concert simfonic rock, intitulat Cameleom. Eu din păcate nu pot ajunge, căci voi fi plecată din țară (conceeeeeediuuuuuu!!!), dar am pentru voi 3 invitații duble!

Este prima dată când VUNK cântă la Arenele Romane, în acest an mutând aici concertul lor anual tradițional de la Sala Polivalentă. Spectacolul povestește transformarea unui om și a emoțiilor prin care trece în fiecare zi de la răsărit până în noaptea ce urmează.

Cameleomul este un hibrid între cameleon și om, o specie nouă de oameni, aceia care nu se tem să arate ce simt, care își acceptă defectele, slăbiciunile, greșelile, sentimentele de vină, speranțele, visele, așteptările sau reușitele, fără să încerce să le ascundă.

„Suntem înconjurați de oameni care se tem din ce în ce mai tare să-și asume cine sunt, să-și exteriorizeze emoțiile, din teama de a nu fi judecați, din teama de a nu fi înțeleși și asistăm cu toții la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arăta că la fel ca ei suntem mulți, suntem toți.”

De ce să mergi?

Pentru că rock și pentru că simfonic! Adică un super combo pe care, vă spun sincer, chiar îmi pare tare rău că-l voi rata. Alături de VUNK, pe scena de la Arenele Romane va fi o orchestră compusă din peste 50 de muzicieni dirijați de George Natsis. Promisiunea, așadar, e că va fi cel puțin la fel de spectaculos ca până acum.

Iaca mai jos și un mic teaser:

Bun, cum rămâne cu concursul???
Cu concursul, treaba e simplă! Lasă-mi un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook – aici, spune-mi pe cine vrei să iei cu tine (căci invitația este dublă), iar luni, pe 21, extragem câștigătorii. Clasic, cu random.org. :)
Succes!

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.