o brătilă pe .ro

Am ajuns în sfârșit la BROW BAR & More! Hai să-ți povestesc cum a fost

Din când în când mai arunc câte o întrebare pe Facebook și le solicit prietenilor o recomandare, cu promisiunea că ceva ceva tot voi alege din ce mi-au propus ei și că apoi o să și povestesc cum a fost. Acum două luni le-am cerut să-mi recomande un om priceput la pensat și, după vreo 20 și ceva de propuneri și oleacă de research, am ales să merg să văd cum stă treaba la BROW BAR & More.

De ce BROW BAR & More
  • mi-a plăcut că este un loc dedicat sprâncenelor, nu un salon de cosmetică în care se fac „de toate”; dacă aici sunt niște oameni care pensează toată ziua, apoi mă gândesc pe de-o parte că trebuie să le placă foarte mult să penseze și, pe de altă parte, că au acumulat ceva experiență…
  • mi-au plăcut mult fotografiile Before&After de pe pagina lor de Facebook – am văzut că merg foarte mult pe ideea unei forme cât mai naturale a sprâncenei, că nu’s nici subțiri, nici arcuite și că există o tehnică specială în spatele procedurii;
  • proximitatea; da, ca să mă țin de-o treabă, e important să nu mă trimiți în cealaltă parte a Bucureștiului; și îmi doream să nu merg doar o dată și gata, ci să găsesc un loc în care să revin o dată pe lună. În momentul de față există două saloane BROW BAR & More în București: la Mega Mall și la Promenada.

Contrar așteptărilor, nu vorbim de o franciză, ci de un business privat, iar proprietarii sunt din Republica Moldova. În Chișinău a luat de fapt naștere BROW BAR & More, în 2015, și a fost adus apoi și în București. E un salon de nișă, construit în jurul ideii că forma sprâncenelor determina arhitectura privirii și, în definitiv, a feței.

Cum a fost experiența mea

Eu am ales să merg la Mega Mall și am ajuns în grija Alinei, o domnișoară pe cât de drăguță, pe atât de pricepută în ale sprâncenelor. De altfel, ca să știți, fetele care lucrează aici se numesc Brow Masters.

Procedura de remodelare a durat aproximativ jumătate de oră și a început cu o fotografie. Fetele au un aparat foto, special pentru before & after, ca să vezi și să te minunezi de cum ai venit și cum ai plecat. Ciudat, vă spun, senzația e că pleci cu mai multă sprânceană decât aveai când ai venit

Apoi au loc măsurătorile, cu un accesoriu special, se fac marcajele și se trece la pensat. Apropo, dacă nu ai mai experimentat până acum pensatul cu ață, o să ai parte de o surpriză foarte plăcută. :)

În modelarea sprâncenelor, la BROW BAR & More se folosesc penseta clasică, ață și ceară.

Forfecuța este interzisă, pentru că în salon este folosită tehnica „no cut brows”, ceea ce înseamnă că sprâncenele nu se tund.

La final, ai patru opțiuni:

  • vopsirea clasică a sprâncenelor
  • vopsirea cu henna
  • machierea sprâncenelor
  • să nu-ți mai faci nimic

Am apreciat mult că Alina a fost sinceră și mi-a spus că în cazul meu vopsirea clasică nu s-ar observa, iar varianta cu henna am refuzat-o eu, căci merg des la sauna și știam că nu va rezista. Am optat în schimb pentru machiaj, căci voiam să învăț cum să le aranjez și eu acasă. Bașca, să știți, serviciul de make-up este inclus în preț, așa că de pierdut nu aveți ce pierde. Am primit și o oglindă și am putut să observ toată procedura, timp în care Alina mi-a și explicat cum să folosesc corect creionul pentru sprâncene.

Apoi s-a făcut poza de final, am achitat și am plecat fericită acasă. ^_^

answear.ro

Apropo, care sunt prețurile?

Prețurile, să știți, nu sunt mici. Toată treaba e, așa, o investiție în sine. Dacă merită, asta decide fiecare în parte. Ce pot să vă spun eu e că serviciul este top notch.

Serviciul de remodalare a sprâncenelor costă 80 de lei, iar dacă revii la cel mult 4 săptămâni, primești o reducere de 25%. 

Modelarea + vopsirea costă 95 de lei,  iar modelarea + vopsirea cu henna costă 110 lei.

Cum arată acum sprâncenele mele?

Cam așa:

Deci, în concluzie, recomand?

Da! Da, da, de trei ori da! :) Mulțam fain celor care au venit inițial cu propunerea, iar pe voi, de sunteți în căutarea locului potrivit pentru sprâncenele voastre, vă încurajez să vă faceți o programare la Brow Bar & More. Eu, vă reamintesc, am fost la salonul din Mega Mall, la Alina. :)

Cheers!

elefant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.