o brătilă pe .ro

Care sunt proiectele pentru care poți înota anul acesta la Swimathon București

Anul acesta, Swimathon București are loc pe 30 iunie. Salvați data, nu planificați nimic altceva pentru ziua respectivă și gândiți-vă, până pe 18 mai, dacă la ediția aceasta vreți să fiți susținător sau înotător pentru unul dintre cele 25 de proiecte participante.

Care e treaba cu Swimathon

Pe scurt vă spun, căci v-am mai povestit de mult ori și o să vă mai povestesc și în apropierea evenimentului. Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri, nu o competiție de înot. Asta înseamnă că nu trebuie să fii cel mai iscusit înotător (e suficient să reușești să parcurgi, în ritmul tău, o lungime de bazin), dar trebuie să reușești să îi convingi pe cei din jurul tău să te susțină pe tine și proiectul pentru care înoți, printr-o donație făcută pe platforma Swimathon. 

O să mai povestim și de strategii de fundraising și fiecare ONG își asumă, oricum, un „antrenament” de fundraising pentru echipa sa de înotători. Așa că nu-ți face griji dacă n-ai mai făcut asta până acum. Important e să vrei și, ca să vrei cu adevărat, important este să găsești un proiect în care să crezi și pentru care să simți că merită să intri în apă.

Proiectele înscrise, veți vedea, pot avea în spate atât ONG-uri (mai mici sau mai mari), cât și grupuri de inițiativă. Pot fi proiecte punctuale sau pot fi proiecte care se desfășoară pe termen lung, pot fi proiecte care au nevoie de o finanțare mai mică sau proiecte pentru care banii strânși în cadrul Swimathon reprezintă doar o parte dintr-un buget mai mare. Cert e că aveți de unde alege. Sunt proiecte sociale, de implicare civică, de mediu, educație sau sănătate.

Care sunt proiectele pentru care poți înota anul acesta

25 de proiecte au fost selectate anul acesta și poți afla mai multe detalii despre ele, cu un click pe numele lor. Vei fi redirecționat pe pagina oficială a proiectului, pe platforma Swimathon.

Cum te poți înscrie

Fiecare proiect participant va fi reprezentat de cel puțin două echipe de înotători-fundraiseri. Formularul de înscriere pentru înotători poate fi completat aici: https://2018.swimathonbucuresti.ro/inscriere-echipa/, iar ultima zi de înscriere este 18 mai.

***

Ne vedem în bazin! :)

Swimathon - Oana Bratila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.