o brătilă pe .ro

There’s a new talk show in town!

Printre zeci de workshopuri și conferințe dedicate viitorilor sau actualilor antreprenori, mi-a atras atenția un eveniment care va avea loc miercurea viitoare. #Remarcabil se numește și este prima ediție dintr-o serie de ateliere bilunare menite să motiveze oamenii să-și monetizeze pasiunea sau să își dezvolte o afacere deja începută.

Fiecare atelier va avea un invitat special, un om care a reușit să dezvolte cu succes o afacere, iar săptămâna viitoare, miercuri, pe 2 noiembrie, invitatul este Toto Eremia, cunoscut sub numele de scenă: Deliric. Când nu cântă (și, mai nou, când nu se filmează pentru vlog), Deliric se ocupă de PORC, afacerea lui, un brand de haine care a făcut vâlvă în lumea rap-ului.

***

De ce mi-a atras atenția
  • Pentru că, în mod cert, nu sunt niște întâlniri în care se discută „teorie”; Invitații vin să povestească din experiența lor și să împărtășească din lecțiile pe care le-au învățat dezvoltând propria afacere; Sunt, așadar, studii de caz și discuții concrete, nu sfaturi din cărți și citate motivaționale;
  • Pentru că are un format special, tip „talk show”, diferit de evenimentele cu care ne-am obișnuit; Pe scenă, invitatul nu este singur, ci are alături doi moderatori al căror scop este să pună cât mai multe (și cât mai bune!) întrebări pentru a afla tot ce este de aflat;
  • Pentru că unul dintre moderatori este Alexandru Mihăilă (DJ Undoo), producător și antreprenor român; Pe Alex am avut ocazia să îl cunosc în afara zonei muzicale, am participat împreună la mai multe ateliere de antreprenoriat și dezvoltare personală și știu că una dintre super puterile sale este curiozitatea; Alex este un “tocilar” veritabil când vine vorba de aceste domenii, îi place să pună întrebări și să își ia notițe, astfel încât am toată încrederea în el că îl va descoase bine de tot pe invitat;
  • Pentru că există posibilitatea de acces online la eveniment (și, astfel, îl pot urmări și cei din afara Bucureștiului) și, ulterior, toți cei înscriși au acces și la înregistrarea sa; În plus, cei care participă online nu doar privesc, ci pot să și interacționeze cu invitatul, adresându-i întrebări.
Cum poți să participi

Atelierul de pe 2 noiembrie va avea loc la Hotel Cișmigiu, începând cu ora 18:30, și are o durată de două ore și jumătate. Dacă vrei să îl cunoști în persoană pe Deliric, poți opta pentru unul dintre cele 20 de locuri din sală, costului accesului fiind de 40 de Euro.

Dacă vrei acces online la eveniment, costul este de 5 Euro. Bine, de fapt este de 15, dar există un cod magic – oana10 prin care obțineți o reducere magică și plătiți doar 5. :) Codul se folosește aici și tot de acolo puteți alege și modalitatea de plată – online cu cardul sau prin transfer bancar.

Mai multe informații, aici: http://crististefan.com/remarcabil/.

***

Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.