o brătilă pe .ro

Jocul Minunat al Vietii – teatru educativ, eveniment caritabil

Vă spuneam că în seara zilei de marți 25 martie mă întâlneam cu Ștefan să discutăm despre dorința mea de a mă alătura unui proiect de voluntariat. Mă trezisem târziu, proiectul începuse deja de aproape o lună, și inițial spusesem „nu” din motive de „lipsă de timp”. Ulterior, însă, mi-am dat seama că e ceva în care chiar mi-aș dori să mă implic. Ceva ce mi s-ar potrivi, mi-ar face plăcere și ar avea, în același timp, un impact pozitiv asupra societății. Ștefan face parte din Asociația „Create Yourself” și desfășoară în momentul de față proiectul „Să Creștem împreună”, ce are ca principal scop îmbunătățirea situației școlare a copiilor instituționalizați din apartamentele sociale din sectoarele 3, 4 și 6 din Bucuresti.

De la începutul lunii aprilie, fac și eu parte din echipa de tineri voluntari ce lucrează cu acești de copii, ajutându-i și motivându-i pentru a reuși să atingă și să mențină un nivel școlar adaptat vârstei și capacității fiecăruia. Lunea, de la ora 18:00, pe Gura Vadului nr. 4, am întâlnire cu Marius, un puști de 13 ani cu care lucrez la limba engleză și care, după fiecare întâlnire, îmi aduce aminte că trebuie să îi dau temă. :)

O să vă povestesc mai multe despre el și despre cum mă ajută această experiență și pe mine să cresc, dar acum mă grăbesc, căci trebuie să ajung la el și îmi doresc să îi fiu un exemplu de punctualitate. Voiam doar să vă spun că mâine mergem la teatru și că m-aș bucura să veniți și voi cu noi. Este un spectacol de teatru educativ pentru copii (dar nu numai), biletul costă 10 lei, iar toți banii strânși vor fi donați Asociației „Create Yourself” pentru proiectul „Să Creștem Împreună”.

Asociatia Create Yourself, in colaborare cu regizorul Dragos Matei, va invita cu mare placere la punerea in scena a piesei de teatru educativ pentru copii “Jocul minunat al vietii”!

Va asteptam, parinti si copii, la Sala ARCUB, pe 29 aprilie 2014, ora 18:30, sa luati parte la o experienta teatrala despre ascultare, incredere, empatie, emotii si prietenie, experienta transmisa celor mici prin exemple si personaje magice, special construite pentru ei!

Piesa de teatru este un eveniment caritabil organizat in cadrul proiectului “Sa crestem impreuna”, ea fiind oferita celor peste 40 de copii din apartamentele sociale in care se implica echipa de voluntari ai asociatiei Create Yourself. Pentru a sprijini desfasurarea proiectului, biletul de participare la eveniment se va constitui ca donatie si va avea valoarea de 10 lei / persoana (adult sau copil).

Biletele se pot achizitiona in ziua spectacolului, de la Sala ARCUB.

mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/events/274515709384874/

jocul minunat al vietii teatru educativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.