o brătilă pe .ro

22 noiembrie – cea de-a 6-a ediție a NetCamp

Povesteam chiar azi, pe mondays.ro, despre recenta decizie pe care am luat-o în ceea ce privește viitorul meu într-ale antreprenoriatului. Mai exact, despre faptul că mi-a luat mai mult de 3 ani de zile să îmi dau seama, experimentând pe propria piele, căci altfel la mine nu se poate, că noțiunea de antreprenoriat vine mână în mână cu noțiunea de echipă. De fapt, nu atât să îmi dau seama, cât să primesc o confirmare practică a uneia dintre ideile principale înșirate pe toate prezentările făcute de speakerii prezenți la evenimente dedicate antreprenoriatului – un proiect de succes înseamnă o echipă bună în spatele său. O echipă, nu un om care să le facă pe toate, cum am încercat eu în zadar în ultimii ani de zile, lăsând astfel să se pună praful pe toate ideile pe care vrut să le implementez. Așa că am zis eu că poate totuși nu vorbesc prostii oamenii ăștia care tot sunt invitați pe la evenimente, că poate știu mai bine și că poate ar fi momentul să încerc să mai învăț și din greșelile altora, nu numai din ale mele. Și, printre altele, am luat și decizia de a da o șansă echipei.

Joia aceasta are loc cea de-a 6-a ediție a NetCamp, un eveniment organizat de Evensys, dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării proiectelor web și simt că voi fi mai atentă ca niciodată la ce au de spus invitații. Anul trecut s-a organizat și un concurs de online start-ups și am rămas impresionată atât de ideile finaliștilor, cât și de gestul lui Alexandru Cuibari, câștigătorul concursului, de a dona cei 1000 de Euro către un caz social. Semn, printre altele, că proiectul său – What Font Is – chiar s-a bucurat de un real succes! ;) Și sunt convinsă că mulți dintre voi veți fi la fel de suprinși ca mine anul trecut când am aflat că în spatele acestui serviciu, pe care l-am folosit nu doar o dată, stă un român.

Ei bine, anul acesta NetCamp se împarte între două conferințe – Despre puterea antreprenoriatului online și Noile oportunități ale Internetului -, o serie de trei microevenimente, desfășurate în paralel în trei săli separate – Start-up Now!, Mobiledev și We Work Web – și Mobile Demo Zone, un spațiu special amenajat pentru dezvoltatorii de aplicații mobile, în care aceștia își pot prezenta creațiile. Mai multe detalii despre fiecare secțiune în parte, speakerii invitați și programul zilei de 22 noiembrie, găsiți pe site-ul evenimentului, unde vă puteți și înscrie pentru a primi o invitație full – day sau pentru unul din cele trei microevenimente. Participarea este, așadar, gratuită. Interes să fie! :)

Pe cei care cochetează cu antreprenoriatul îi încurajez să vină la eveniment. Cu siguranță nu o să plecați dezamăgiți. :)

Pe joi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.