o brătilă pe .ro

Se caută salvatori voluntari!

Zilnic, 40 de români mor pentru că intră în stop

cardio-respirator. Mai mult de jumătate ar putea fi

salvați dacă li s-ar acorda primul-ajutor la timp.

ARISU este unul dintre puținele ONG-uri din România în care se poate face practică în domeniul medicinei de urgență și în care poți să devii salvator voluntar.

Cei din ARISU au nevoie de ajutor pentru a dezvolta organizația mai departe. În cadrul ONG-ului te așteaptă o echipă de 100 de voluntari tineri, energici și dornici să producă o schimbare în sistemul românesc de voluntariat.

Așadar, se caută omuleți sufletiști care să se identifice cu:

– Specialist PR

– Grafician (Corel, Photoshop, etc.)

– Responsabil fundraising

– Programator IT (html, php, java, flash)

CV-urile se trimit pe adresa de mail voluntariat@arisu.ro, însoțite de o scurtă motivație –  de ce vrei să te alături organizației ARISU?

Pe lângă faptul că vorbim de o acțiune caritabilă și de salvat vieți, gândiți-vă la acest voluntariat și ca la o bună ocazie de a vă imbogăți CV-ul și de a obține experiență în domeniul în care vreți să vă angajați. O să vedeți că se face mai mult PR în astfel de organizații decât în multe companii în care practica ar însemna baze de date sau cafele.

Și da, recomand înscrierea doar celor care nu au job, pentru că oricât de multă bunăvoință ar exista, timpul este și el un factor esențial.

Spor în toate!

5 CommentsLeave a comment

  • la fel de ciudat suna si specialist PR daca de fapt in publicul lor tinta intra si cei care au tangente cu domeniul dar inca nu au un titlu.

  • Ei bine, nu doar 40 romani pe zi, ci TOATA ROMANIA MOARE!

    Boicotul soferilor contra benzinariilor OMV PETROM este in plina desfasurare!, de ce nu ai aflat inca de asta ? pentru ca presa nu prezinta decat aspectele “hilare” si-l arunca in derizoriu (de ce oare nu se publica decat actiunile cu monezi ?)

    Adevarul este ca miza e mult mai mare, TOATE preturile depind de pretul la combustibil, daca boicotul asta este ratat, benzinarii vor trage tare sa reduca pierderile si vor scumpi accelerat, de aici totul se va scumpi accelerat, incepand chiar cu painea pe care o punem pe masa in fiecare zi!

    Ignora asta, tradeaza pe cei care incearca sa faca ceva si vei arunca si tu o lopata de pamant peste cei ramasi aici sperand ca se mai poate face ceva.

    Uite o cauza adevarata! este prea mare pentru tine Oana?

    Avem nevoie de ajutor, articole, popularizare, coautori blog etc.

    http://spargemonopolul.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.