2009/2010 | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

2009/2010

”La cumpăna dintre ani…” eu nu vreau să scriu despre cum a fost/ ce am făcut/ ce nu mi-a plăcut/ ce am realizat/ ce am început/ ce am terminat în 2009. Pentru că dacă este un lucru pe care l-am învăţat în acest an, este acela de a înceta să mai trăiesc în trecut. Ce a fost va rămâne mereu o parte din mine, pentru că a contribuit la omul care sunt azi, acum. Dar atât. Vreau să privesc înainte, nu înapoi. Şi privesc optimistă. Îmi doresc un singur lucru de la 2010, dar acela mare: să fiu fericită. Şi pentru că fericirea vine în multe, felurite şi mărunte moduri, o să o las să mă surprindă. ”Ceea ce vă dorim şi dumneavoastră!” :)

Şi pentru că mâine plec în munţi şi plănuiesc să iau cu mine de acasă doar prietena cea mai bună şi două cărţi, vă urez de pe acum să ne citim cu bine în 2010. La mulţi ani!

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

7 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *