o brătilă pe .ro

No unread messages

Scriam mai demult…Cunosti bucuria cand deschizi cadourile de sub brad dupa ce n-ai reusit sa adormi toata noaptea de atata emotie? Parca iti explodeaza inima…si apoi, dupa ce ai terminat cu toate…esti dezamagit…te culci cu speranta ca poate Mosu’ mai vine si urmatoarea zi, pentru ca vrei iar si iar sa simti acele emotii. Cam asa e cu e-mailul…e ca un drog…ajungi sa dai refresh la fiecare 3 minute sa vezi daca ai primit unul nou…si cand il vezi…ah ce senzatie…si dup’aia dai iar cu mouse-ul pe refresh…si iar…si iar…pana observi intr-un final ca nu mai vine nimic, si te resemnezi cu ideea. Dar totusi..e super senzatia. Suntem oameni, ne place sa comunicam, ne place sa fim auziti, ne place sa fim bagati in seama…

Am trecut te perioada in care dadeam refresh la mail.. nu de alta, dar a aparut messengerul si deja mailul si-a pierdut din valoare. Ca sa nu mai spun ca acum, daca nu ai un control de spam f.bun, nici nu-ti mai vine sa deschizi inboxul…

Cadourile de sub brad… in prea putine case inca se mai practica. Mai ales daca ai fost mintit deja ca Mos Craciun nu exista.

Mai avem totusi placeri de genul… fiecare cu ale lui. Mie imi place sa am telefonul pus pe silent pentru mesaje si sa-l verific eu f.des sa vad daca nu cumva am primit ceva :D. Sa fie asa, o surpriza permanenta. Asta e una dintre nebuniile mele…. sunt sigura ca si voi le aveti pe ale voastre… chiar daca, poate, nu sunt asa de evidente.

Pentru cei care aveau placerea de a da refresh la pagina blogului meu… stiu ca v-am rasfatat cu post-uri aproape zilnice, dar sesiune isi spune in sfarsit cuvantul… asadar, va veti confrunta cu “no unread messages” pentru ceva timp… va rog totusi sa nu ma uitati. puneti-va un reminder la telefon si peste doua saptamani reveniti. promit sa va redau placerea butonului “refresh”.

Vacanta placuta.

2 CommentsLeave a comment

  • Si totusi uneori e bine sa nu dai refresh, nu se stie daca o sa iti placa ce gasesti in Inbox. Gata sesiunea! Resume writing please :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.