Despre examene, Bill Gates, un copil si un caiet … | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Despre examene, Bill Gates, un copil si un caiet …

S-a terminat sesiunea, mai bine, mai rau, deja nu ma conteaza… pot sa-mi vad si eu din nou de viata. Ce a fost intr’adevar bun in sesiunea asta? faptul ca am inceput sa beau bere (de ce e bine? pentru ca e mai ieftina decat vodca :D) si am descoperit cu ocazia berilor baute in Han, ca am niste colege cu care o sa-mi faca placere sa impart 3 ani de viata.
Ce e interesant, e ca dupa fiecare examen am avut parte de surprize trecand pe la Universitate.

Ce-i drept cu televizorul nu sunt foarte buna prietena si nici ziar nu cumpar, deci o duc cam prost la capitolul “ce s-a mai intamplat prin Bucuresti”… imi ajunsese insa pe la urechi vizita “marelui” Bill Gates… si totusi, dupa momentul penibil de la 1 decembrie cand toata lumea flutura nu steaguri cu drapelul national si cu simbolul Uniunii Europene, am crezut ca si-a mai bagat lumea mintea in cap… am crezut prost… toata zona Romana – Unirii era impanzita de simbolul de la “Windows”… din nou: PENIBIL!!! DE CE TREBUIE SA FIM ATAT DE PENIBILI SI SA-I PUPAM PE TOTI IN … POPOU ?? :/

Dupa ultimul examen, trecand prin pasajul de la Universitate, o fetita se tine dupa mine cersind. Evident (sau nu) nu o bag in seama si merg mai departe. Dupa care ma opresc… procesez (cu intarziere ca de obicei… :D)… si realizez ca fetita zicea “ia’mi si mie un caiet”. “Hopa” zic. O intreb daca am auzit eu bine si chiar vrea un caiet, ea se lumineaza la fata si imi zice ca da. O intreb daca are cu ce sa scrie, imi zice ca face ea rost… Ma duc in magazin, ii cumpar un caiet si un pix, i le dau, se bucura, imi multumeste si plec…
M-a socat experienta…

Ma opresc aici… nu, nu am avut doar 2 examene, ci 7 !!!!! (inuman as putea spune) , dar restul experientelor… ei bine.. mi-e lene sa le mai scriu.

Until next time: good fight! good night!

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *