Pentru tara muncim | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Pentru tara muncim

Stau linistita la calculator… tzzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Soneria. Tzarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Bai al naibii care esti la usa, nu ai rabdare deloc! Tzarrrrrrr. HAM HAAAAAAM HAM HAAAAAAAAM HAM HAAAM. Doli taci din gura! Se duce mama sa raspunda. Soneria in continuare. TZARRRRRRRR. Daca cu soneria nu a mers…dai cu ciocanitul. Cioc cioc cioc. Cioc cioc cioc. Mama se uita nedumerita pe vizor… o fata dubioasa, inchisa la culoare, necunoscuta… Sa deschida totusi, poate e vreo urgenta! S-o fi intamplat vreo nenorocire! O fi incendiu!
Deschide usa…

“Gunoierii dumneavoastra”

Inchide usa…

….nici nu stiu ce sa mai adaug…sunt in stare sa sparga usa ca sa le dai bani..pentru ce? Ca ce chestie vin ei la mine la usa sa-mi ceara bani, din moment ce au un salariu?

Urmatoarea data cand o sa mai vina, in momentul in care o sa-mi spuna ca sunt cu gunoiul, o sa le dau frumos punga de la cosul de gunoi si la revedere!

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *