o brătilă pe .ro

Hai în echipa mea la Ziua de Curățenie Națională! #LetsDoItRomania!

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010, când a avut loc prima ediție, și până în prezent, Let’s Do It, Romania! a implicat peste 1 400 000 de voluntari care au reușit să adune peste 25 000 de tone de deșeuri. Au lăsat în urma lor nu numai o țară mai curată ci și dovada că și la noi se poate. Se poate să ne mobilizăm pentru o cauză comună, se poate să acționăm în loc să ne plângem, se poate să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în România.

Pe 15 septembrie o facem din nou!

***

Ce aduce nou ediția de anul acesta

Anul acesta, pe 15 septembrie, facem curățenie alături de alte 149 de țări, în cadrul inițiativei World Cleanup Day, cea mai mare și mai ambițioasă acțiune civică de până acum.

World CleanupDay 2018

Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament față de resurse și față de deșeurile generate. În România, Let`s Do It, Romania! își propune să mobilizeze 1 milion de voluntari. 

Ce vă propun

Pe 15 septembrie este important să ieșim din case în număr cât mai mare. Pentru că, așa cum v-am mai spus, Let’s Do It nu este doar despre deșeuri și mediu, ci și despre implicare socială. Este despre a arăta, încă o dată, că ne putem uni forțele pentru o cauză comună. Cu cât suntem mai mulți, cu atât este mai bine! Așa că vă propun următorul traseu:

 • weekendul acesta încercați să vă convingeți prietenii să iasă cu voi la curățenie. Dacă reușiți să mai mobilizați cel puțin trei prieteni (dintre care unul să fie șofer), puteți să considerați deja că aveți o echipă, să vă înscrieți pe site (aici: https://membership.letsdoitromania.ro/) și să vă alegeți (începând de luni) mormanele de gunoi pe care vreți să le strângeți pe 15 septembrie, în funcție de numărul de membri al echipei voastre.
 • dacă sunteți din București, dar totuși nu reușiți să vă găsiți coechipieri, hai în echipa mea! Vă înscrieți în formularul de mai jos și până miercuri, 12 septembrie, vedem câți ne strângem și cum ne organizăm; Avem nevoie, e clar, și de colegi de echipă cu  carnet de conducere! :) Acum doi ani am făcut curățenie în pădurea Brănești. Anul acesta, mi-ar plăcea să ne întoarcem acolo, ca să ne facem o idee despre cum s-au schimbat (sau nu s-au schimbat…) lucrurile.
 • sâmbătă, pe 15 septembrie, ieșim la curățenie! Acțiunea se desfășoară oficial în intervalul 09:00 – 15:00 
  #HaiCuMine să curățăm pădurile

  Fotografie cu echipa #HaiCuMine la acțiunea de curățenie din 24 septembrie 2016

***

Înscrie-te în echipa mea! #HaiCuMine!

  Numele tău

  Numărul tău de telefon

  Adresa ta de email

  Poți să vii cu mașina personală?

  Vrei să te țin la curent pe mail cu acțiunile #HaiCuMine?

  *Dacă vii mașina ta, ai deja vreun loc ocupat de cineva? Respectiv, spune-mi câte locuri mai ai disponibile:

  LET’S DO IT!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.