o brătilă pe .ro

NO.MAD Talks – pe înțelesul creativilor, în beneficiul ONG-urilor

I unieta lucrează de un an de zile pe cont propriu. Este freelancer specialist în comunicare și spune că cel mai dificil lucru cu care s-a confruntat până acum nu au fost efectiv problemele și provocările apărute pe parcurs, ci faptul că nu a avut cu cine să le discute. Nu s-a lamentat, a căutat soluții și, la începutul verii, a organizat primul eveniment NO.MAD Talks – o serie de întâlniri cu freelanceri, care facilitează schimbul de experiențe și know-how.

Evenimentul este gândit cu două scopuri: primul este dezvoltarea comunității de freelancing și al doilea este implicarea în cauze sociale. Participarea se face pe bază de donație, în beneficiul uneia sau mai multor cauze alese de organizatori.

***

Primul eveniment, în care s-au dezbătut miturile în digital nomading, a avut loc pe 7 iunie și a adus împreună aproape cincizeci de freelanceri specialiști în comunicare, design, arhitectură și fotografie. Invitați au fost Simona cu Alex de la lipa-lipa.ro și Alina cu Florin de la aventurescu.ro, iar un rezumat la întâlnirii găsiți pe blogul Iunietei, aici. De donațiile participanților au beneficiat Robert Cadar, asociația Împreună Creștem Valori și proiectul Ajungem Mari.

NO.MAD Talks | Episodul 2 – Contabilitatea pe Înțelesul Creativilor

În următoarea ediție NO.MAD Talks, Iunieta și-a propuns să reunească freelancerii care vor să afle cum să înțeleagă mai ușor contabilitatea și să aibă o relație mai bună cu ANAF-ul.

Invitatul special este Valentina Saygo, un contabil atipic, pasionat de călătorii, scris și fotografie. Are peste 20 ani experiență în consultanță financiar-contabilă și îi place să ajute antreprenorul român să înțeleagă informația contabilă și să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce.

Evenimentul va avea loc joi, 12 iulie, de la ora 19:00, la Dialogue Social Bar și se va desfășura sub forma unei dezbateri. Valentina o să răspundă la întrebările primite prin formularul de înscriere sau direct la eveniment.

Până acum s-au strâns peste treizeci de întrebări pentru Valentina, iar de răspunsul la cel puțin una dintre ele mărturisesc că sunt și eu foarte interesată:

Înscriere prin formular, intrare pe bază de donație

Înscrierea la eveniment se face completând formularul de aici, iar participarea este pe bază de donație. Ediția de pe 12 iulie aduce în atenția participanților un ONG dedicat copiilor nevăzători. Climb Again face terapie prin escaladă cu copii nevăzători, pentru a-i ajuta să aibă mai multă încredere în ei și în ceilalți.

Kudos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.