o brătilă pe .ro

Strâng recomandări de cărți SF și fantasy!

Treaba stă în felul următor: weekendul acesta are loc ediția cu numărul 6 a „Final Frontier”, târgul de carte SF & Fantasy. Coordonatele sunt următoarele:

  • 1 – 2 aprilie, între 11:00 și 19:00
  • Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5)

Vor fi muuulte cărți de la Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Bennet, Tritonic și Crux, dar și cărți în limba engleză, aduse de Books Express și Crime Scene Press.

Bonus, vor fi și boardgames de la Red Goblin, benzi desenate de la HAC!BD, paneluri interactive cu autori români și o serie de ateliere special gândite pentru fanii SF&Fantasy – atelier de benzi desenate, atelier dedicat culturii anime, atelier de astronomie și atelierele de robotică pentru cei mai mici dintre vizitatori. :)

Cum experiența ultimilor ani mi-a arătat că eu sunt mai degrabă omul biografiilor, jurnalelor, memoriilor sau a cărților de psihologie / sociologie, vă invit să mă ajutați să descopăr mai mult din povestea cărților SF&Fantasy. Știu că îmi plac – la urma urmei, nu degeaba am jucat atâția ani World of Warcraft și Magic the Gathering, plus că am citit pe nerăsuflate Ubik-ul lui Philip K. Dick, deci potențial există. Sâmbătă o să merg la târg (duminică e cursul de prim ajutor, așa că pică) și aș vrea să achiziționez două – trei cărți care să mă facă să mă îndrăgostesc de acest gen de carte.

Am nevoie de recomandări! :D Cine mă ajută?

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.