o brătilă pe .ro

Am găsit cadoul perfect pentru un prieten stelist!

Bine, mint, de fapt nu l-am găsit, mi-a apărut pe mail sub forma unui comunicat de presă cu titlul „Câinii Roșii” văd filmul „Câini”.

Acum, serios vă spun, în mod normal nu preiau mesajele primite în mail cu copy/paste și cu atât mai mult nu preiau mesaje despre lansări de film, căci nu este un domeniu abordat cu precădere pe blogul meu. Cu toate astea, mesajul de mai jos m-a amuzat atât de tare că mi-ar fi părut rău să nu-l împărtășesc și cu voi. Așadar…

Jucătorii echipei F.C. Dinamo, „Câinii Roșii”, cum sunt recunoscuți în fotbalul românesc, vor urmări filmul Câini, în regia lui Bogdan Mirică, la o proiecție specială dedicată lor. Evenimentul va avea loc luni, 10 octombrie, începând cu ora 19.00, la Băneasa Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, iar un număr de bilete va fi pus în vânzare pentru spectatori.

Aceștia vor putea urmări thriller-ul în compania dinamoviștilor, a antrenorului Ioan Andone și a staff-ului echipei. Regizorul Bogdan Mirică și actorii Raluca Aprodu, Costel Cașcaval, Cătălin Paraschiv, Andrei Ciopec vor fi prezenți la proiecție și le vor povesti invitaților despre Câini.

No, bun, ați înțeles. Dacă vreți să vedeți câini povestind despre câini, lunea viitoare aveți ocazia. Singurele elemente lipsă bag de seamă că sunt chiar câinii. Știți voi, animalele, cei mai buni prieteni ai omului.

Și dacă vreți să-i faceți o glumă proastă unui prieten stelist (ce păcat că tata nu e în București!), iaca, aveți ocazia, de aici se pot achiziționa bilete.

Ham!

2 CommentsLeave a comment

  • Si eu sunt “stelist” desi parca e mult spus, tin cu echipa FCSB dar nu am fost la nici un meci de al lor. Din ce am inteles de la diferite cunostiinte de pe Facebook filmul ar fi bun (deci as fi trecut peste aceasta analogie), numai ca nici eu nu voi fi in Bucuresti la momentul respectiv :).

    • Sunt convinsă că e un film bun ținând cont de distribuție, dar chiar simt că se putea găsi o idee mai bună de promovare. Ca să-l citez pe Alex:

      ~Cineva trebuia să promoveze filmul și s-a gândit: „Câini…câinii…Câinii Roșii…DINAMO! Șefu’, am o idee genială!”~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.