o brătilă pe .ro

V for Verde, târg de viață sănătoasă!

E sfârșit de septembrie (da, da, se duce și luna asta, 93 de zile până la Crăciun!), așa că e vreme de V for Verde, târgul meu de suflet, ajuns deja la cea de a 5-a ediție. În 2013, când i-am cunoscut, își spuneau „târgul minților deschise”, apoi au devenit „târg de produse bio și viață sănătoasă”. Așa că hai weekendul acesta (24 – 25 septembrie) să vă luați o porție (sau mai multe) de viață sănătoasă! :)

Anul acesta, V for Verde va aduce un colț de natură în mijlocul Bucureștiului, aproape de Piața Romană, la A3 (str. Arthur Verona nr. 2), sâmbătă și duminică în intervalul 10:00 – 19:00.

***

De ce să mergi

Viață sănătoasă, bine, dar ce înseamnă asta mai exact? Uite cel puțin 5 motive pentru care să vii în weekend la târg:

  • Bunătăți și delicatese bio (ceaiuri, mirodenii, miere, pâine cu maia, legume fericite, gemuri și dulcețuri, semințe de toate felurile și uleiuri presate la rece)
  • Cosmetice naturale și organice (ape florale, creme, uleiuri și unturi de corp, săpunuri, parfumuri, nebunii)
  • Obiecte eco deco (din lemn, hârtie, textile și culori, aici sperăm să ne găsești la anul și pe noi, cu atelierul nostru de meșteșugărit ^_^)
  • Conferințe felurite, de la 12:00 până la închiderea programului, cu bloggeri culinari, specialiști în parenting, instructori de yoga și de fitness, nutriționisti și specialiști în cosmetică organică;
  • Yoga spot pentru părinți, loc de joacă pentru copii! :)

v-for-verde-2016

Lista completă a expozanților o găsești aici, iar programul conferințelor, aici

Să fie verde! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.