V for Verde, târg de viață sănătoasă! | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

V for Verde, târg de viață sănătoasă!

E sfârșit de septembrie (da, da, se duce și luna asta, 93 de zile până la Crăciun!), așa că e vreme de V for Verde, târgul meu de suflet, ajuns deja la cea de a 5-a ediție. În 2013, când i-am cunoscut, își spuneau „târgul minților deschise”, apoi au devenit „târg de produse bio și viață sănătoasă”. Așa că hai weekendul acesta (24 – 25 septembrie) să vă luați o porție (sau mai multe) de viață sănătoasă! :)

Anul acesta, V for Verde va aduce un colț de natură în mijlocul Bucureștiului, aproape de Piața Romană, la A3 (str. Arthur Verona nr. 2), sâmbătă și duminică în intervalul 10:00 – 19:00.

***

De ce să mergi

Viață sănătoasă, bine, dar ce înseamnă asta mai exact? Uite cel puțin 5 motive pentru care să vii în weekend la târg:

  • Bunătăți și delicatese bio (ceaiuri, mirodenii, miere, pâine cu maia, legume fericite, gemuri și dulcețuri, semințe de toate felurile și uleiuri presate la rece)
  • Cosmetice naturale și organice (ape florale, creme, uleiuri și unturi de corp, săpunuri, parfumuri, nebunii)
  • Obiecte eco deco (din lemn, hârtie, textile și culori, aici sperăm să ne găsești la anul și pe noi, cu atelierul nostru de meșteșugărit ^_^)
  • Conferințe felurite, de la 12:00 până la închiderea programului, cu bloggeri culinari, specialiști în parenting, instructori de yoga și de fitness, nutriționisti și specialiști în cosmetică organică;
  • Yoga spot pentru părinți, loc de joacă pentru copii! :)

v-for-verde-2016

Lista completă a expozanților o găsești aici, iar programul conferințelor, aici

Să fie verde! :)

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *