o brătilă pe .ro

O brătilă înnoită! :)

aproape 9 ani de blogging. Pe 25 aprilie 2006 scriam primul articol (sau cel puțin primul care a mai rămas public). Eram clasa a 12-a, se apropia BAC-ul și mă luptam cu fenomenul mai nou numit „procrastinare”. Scriam, mai exact, despre lene… Pe blogspot.com, fără diacritice, fără paragrafe, cu o punctuație ce lăsa de dorit.

9 ani și ceva mai multe diacritice mai târziu, blogul e încă în picioare. Acum 4 ani de zile, în înghesuiala relansărilor din mediul online, mă lăudam și eu cu noul domeniuactualul obratila.ro – și un logo făcut chiar de mine, un O cu păr scurt și cireșe în urechi.

o bratila logo vechi

Nu am așteptat marele 10 ca să mai schimb ceva, iar planul e, oricum, ca la anul să mă prindă luna aprilie pe o insulă exotică. Să pot să vă transmit în direct, de acolo, cum e cu lenea la 28 de ani, față de cum era la 18.

***

Așa că, iată, ianuarie 2015, înfățișare nouă. Tema de WordPress pe care am căutat-o și pe care am bibilit-o nopți în șir în vacanța de iarnă a fost înnobilată de logo-ul la care a lucrat cu mare drag colegul meu Andrei (Chirea Andrei! :D), căruia doresc, bineînțeles, să îi mulțumesc tare mult și pe această cale. Andrei, you rock! :)

A reușit cumva Andrei să scoată fix ce trebuie din dorința mea de a avea un logo care să fie după chipul și asemănarea mea, păstrând elementul cheie din logo-ul vechi: O-ul cu cireșe în urechi.

logo obratila

E un logo jucăuș, o întruchipare a copilului din mine, pe care îl prețuiesc nespus de mult și de la care am zilnic de învățat. Despre curiozitate, despre bucurie, despre zâmbet, pace, iubire și joacă. 

***

Urările de bine și de spor la scris se primesc cu mare drag în comentarii. Eu vă mulțumesc că sunteți acum aici și că ați citit, la un moment dat, un articol scris de mine, fie el despre Maramureș, despre transportul în comun, despre înființarea unui PFA, despre supă cremă de morcovi cu ghimbir sau… despre mine.

Cheers! :)

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.