o brătilă pe .ro

Primul meu workshop de Origami pentru oameni mari

Lucrurile, știți voi (și dacă nu știți, iacătă, aflați acum), au talentul de a se așeza atunci când simt ele că e cazul să se așeze. Carevasăzică, nu când vrem noi, ci când vor ele. Când trebuie. Când a venit momentul.

Momentul pentru primul meu worshop de Origami pentru oameni mari, de pildă, a venit acum. La trei ani de zile de când am venit prima dată cu o astfel de propunere (Ce-ați zice de un Origami Workshop?, noiembrie 2011). Inițial nu am reușit să găsesc o sală, apoi am ales pur și simplu să mă preocup mai degrabă de workshop-uri pentru copii. În noiembrie 2012 am ținut primul atelier de origami pentru copii. Am fost cu echipa de voluntari ai Editurii ALL să îi învăț arta împăturirii pe copii de la Policy Center for Roma and Minorities. În 2013 am ținut primul aterlier de origami plătit, cu ocazia lansării Mall-ului Promenada și, iată, la încă un an distanță, în noiembrie 2014, am stabilit primul meu workshop de Origami pentru oameni mari.

***

O să aibă loc miercuri, de la ora 20:00, la Institutul pentru Fericire, pe Bd. Dacia nr. 14. Căci dacă în 2011 nu am reușit să găsesc o sală, iată că în 2014 am o sală a mea. Institutul îmi e a doua casă de aproape un an și promit că din ianuarie ce vine o să vă povestesc mai mult și mai des despre lucrurile frumoase pe care le facem aici.

christmas stars origamiCert e că m-aș bucura să veniți. În ton cu sărbătorile, o să învățăm să facem fundițe și steluțe. De pus în brad sau de ornat cadouri, din hârtie reciclată sau hârtie specială cu imprimeu festiv. Iar copiii sunt și ei bineveniți! :)

Donația este de 25 de lei și, separat de bucuria de a confecționa cadouri pentru tine și pentru cei dragi ție, workshop-ul de miercuri face parte dintr-o serie de șase Ateliere Fermecate de Crăciun și are în spate o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru proiectul Cultivăm Caractere.

Înscrieri, guess what, chiar la mine! :)

***

Pe curând! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.