Începe Volunteers Fest 2014! | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Începe Volunteers Fest 2014!

De la un festival la altul! Dacă ieri s-a încheiat cea de-a șaptea ediție a festivalului „One World Romania”, azi a avut loc deschiderea unui festival mai tinerel, aflat abia la cea de-a doua ediție. Este vorba despre „Volunteers Fest”, un proiect marca Brigada de Voluntari, menit să recompenseze pasiunea și implicarea voluntarilor.

Anul acesta, „Volunteers Fest” se desfășoară în perioada 24 martie – 6 aprilie și cuprinde evenimente gratuite, dedicate tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul în care activează, împărțite în 4 zile tematice, după cum urmează:

Pe 28 martie, în cadrul Zilelor Creative, m-am bucurat să fiu invitată să particip și eu la recompensarea implicării voluntarilor, cu un workshop de origami cu tematică florală. Că tot e sezonul! :) Printre modelele pe care le vom realiza este cubul care în doi timpi și trei mișcări se tranformă într-un trandafir numai bun de oferit cadou. Magie! :D

cub trandafir origami

Înscrieri pentru evenimentele din cadrul Volunteers Fest încă se mai pot face, direct pe site-ul proiectului: www.volunteersfest.ro.

Chapeau bas, voluntari! :)

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *