o brătilă pe .ro

Începe Volunteers Fest 2014!

De la un festival la altul! Dacă ieri s-a încheiat cea de-a șaptea ediție a festivalului „One World Romania”, azi a avut loc deschiderea unui festival mai tinerel, aflat abia la cea de-a doua ediție. Este vorba despre „Volunteers Fest”, un proiect marca Brigada de Voluntari, menit să recompenseze pasiunea și implicarea voluntarilor.

Anul acesta, „Volunteers Fest” se desfășoară în perioada 24 martie – 6 aprilie și cuprinde evenimente gratuite, dedicate tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul în care activează, împărțite în 4 zile tematice, după cum urmează:

Pe 28 martie, în cadrul Zilelor Creative, m-am bucurat să fiu invitată să particip și eu la recompensarea implicării voluntarilor, cu un workshop de origami cu tematică florală. Că tot e sezonul! :) Printre modelele pe care le vom realiza este cubul care în doi timpi și trei mișcări se tranformă într-un trandafir numai bun de oferit cadou. Magie! :D

cub trandafir origami

Înscrieri pentru evenimentele din cadrul Volunteers Fest încă se mai pot face, direct pe site-ul proiectului: www.volunteersfest.ro.

Chapeau bas, voluntari! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.