o brătilă pe .ro

Viața e frumoasă!

…și a ajuns la cea de-a șasea ediție, reîncarnîndu-se, an după an, într-unul din cele mai frumoase festivaluri din România: Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Muzical, prezentat cu eleganță de Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Festivalul a debutat pe 14 noiembrie, în anul 2008, și, cred eu, nu este o coincidență faptul că în același an, pe 27 ianuarie, după trei ani de la incendiul ce a distrus în întregime sala de spectacole, Teatrul Național de Operetă și-a reluat activitatea în vechea casă. O renaștere, așadar, pe care a continuat să o celebreze în fiecare an, promovând artele spectacolului muzical și transmițând un mesaj optimist oricui are urechi să asculte: „Viața e frumoasă!”.

Anul acesta, festivalul se desfășoară în perioadă 7 – 17 noiembrie, reunind atât artiși români, cât și invitați speciali de peste hotare, într-o selecţie de spectacole de operetă, musical, concerte, spectacole de dans clasic şi contemporan, workshop-uri şi evenimente conexe (lansări de carte, expoziţii, emisiuni radio sau proiecţii de film).

Programul complet îl puteți consulta aici și, pentru că sunt convinsă că sunt mai mult de 5680 de oameni care apreciază activitatea Teatrului Național de Operetă și au cont de Facebook, vă invit să îi bucurați și cu un „like”. Pentru că merită. :)

afis viata e frumoasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.