o brătilă pe .ro

Peste 100 de bicicliști au participat la programul „Eco Smile Weekend 4 Bikers”

În luna aprilie, clinica dentară Green Dental a demarat programul Eco Smile Weekend 4 Bikers, o campanie de responsabilitate socială prin care s-a promovat atât prevenirea problemelor dentare, prin menținerea unei igiene orale corecte, cât și reducerea poluării generate de traficul rutier, prin încurajarea mersului pe bicicletă. Concret, în perioada aprilie – septembrie, toți cei care au ajuns pe bicicletă la ușa clinicii Green Dental, în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, au beneficiat de consultații gratuite și de prețuri înjumătățite.

Rezultatul: peste 100 de bicicliști au mers la stomatolog în 6 zile de program (căci au fost, practic, 6 sâmbete – cu zâmbete ;) -). Ceea ce este extraordinar, ținând cont de faptul că, atunci când vine vorba de un control stomatologic, găsim scuze peste scuze și amânăm până ajungem într-un punct critic în care nu mai avem de ales. Se pare, însă, că nu suntem chiar o cauză pierdută și că pur și simplu avem nevoie de o motivare suplimentară ca să prindem curaj și să ne mobilizăm în direcția cea bună.

Eco smile weekend

Zice bine Ariel aici:

Cu ocazia programului Eco Smile Weekend 4 Bikers am fost pentru prima data in Bucuresti discriminat pozitiv ca biciclist, si nu negativ, asa cum sunt obisnuit. A fost prima oara cand faptul ca sunt biciclist mi-a adus si alte avantaje pe langa clasicul avantaj de a ma strecura rapid printre masini. Ar fi exceptional ca biciclistii sa fie tot mai des discriminati intr-un sens pozitiv

Green Dental s-a alăturat în martie 2013 renumitei asociații „Eco Dentistry” din America și este singura clinică de medicină dentară din România care promovează conceptul “stomatologiei verzi”, bazat pe prevenție, tratamente minime invazive, technologii digitale, utilizarea materialelor reciclabile și a produselor biodegradabile.

Thumbs up! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.