o brătilă pe .ro

Anii trec, Webstock revine. Septembrie 2013, ediția cu numărul VI

Am ajuns prima oară la Webstock în 2009, pe 18 septembrie, chiar de ziua mea, la invitația lui Manafu, iar highlight-ul zilei țin minte că a fost o poză cu Bobby Voicu. Eram cu Andra, reprezentam cu mândrie apPRentice.ro și ea era fan înfocat, în timp ce pentru mine fotografia era și un motiv de amuzament, căci venise la fix în perioada în care era la modă întrebarea „tu nu știi cine-i Bobby Voicu???”.

Tu nu stii cine-i Bobby Voicu

ah, ce tânără eram! :D

Urma să scriu că Bobby este acum „successful in the USA” și că probabil nu va ajunge la ediția de anul acesta a Webstock, dar bine că m-am gândit să mă uit înainte, căci, iată, se pare că e din nou în țară! Așa că veniți la Webstock, poate îl prindeți și voi la o poză pe Bobby cel „successful în România”. :D Plus că o să întâlniți mulți alți oameni la fel de interesanți ca Bobby, de la care cu siguranță aveți ce învăța.

Până atunci însă, căci ediția de anul acesta are loc pe 27 septembrie, vă anunț că s-a dat drumul înscrierilor la Webstock Awards. Mai multe detalii, în comunicatul oficial, mai jos:

Pe 27 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest va avea loc cea de-a șasea ediție Webstock Awards, competiția care oferă recunoaștere celor mai inedite și mai creative proiecte din  mediul online, lansate în ultimul an în România.

Proiectele și campaniile pot fi înscrise în competiție gratuit în perioada 1 august31 august, într-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni în marketing, comunicare, digital, social media și mobile.

Cele 12 categorii în care vă puteți înscrie proiectele și campaniile sunt: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

În competiție pot participa doar proiectele care nu au participat în cadrul edițiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi înscris doar într-o singură categorie. Jurizarea include o etapă de preselecție, ce se va desfășura între 2-9 septembrie și notarea finală, ce va avea loc în perioada 10-20 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre înscrierea proiectelor la Webstock Awards 2013 accesați linkul: http://webstock.ro/premii/

INSCRIERI LA WEBSTOCK 2013

Cei interesați să participe la eveniment, vor avea anul acesta mai multe modalități de înscriere. Ediția actuală va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. Webstock a rezervat totodată un număr de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.

Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului și își vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesioniștii în comunicare și social media pot solicita invitații gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii își pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

 

STRUCTURA WEBSTOCK 2013

Cea de-a șasea ediție Webstock va reuni comunitatea online locală și își propune să aducă în prim plan persoane care au avut inițiativa de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, dar și care consideră Internetul un loc de dezvoltare.

În prima parte a zilei, Webstock include două sesiuni de conferințe, unde oameni care au dezvoltat proiecte inedite, au avut idei inovative și realizări semnificative, le vor prezenta participanților experiențe personale de succes.

După-amiază, se vor desfășura în paralel trei micro-evenimente specializate, Blogging, Communication și Mobile, care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendințe în domeniu și tactici eficiente în promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

După gala de premiere Webstock Awards, participanții sunt invitați la petrecerea organizată de Staropramen cu ocazia evenimentului.

Webstock este organizat de Evensys în colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala ediție se bucură de susținerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender și HP. Comunicarea online și site-ul Webstock sunt realizate cu sprijinul Sunshine Digital Communication.

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmariți atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.