o brătilă pe .ro

Eco Smile Weekend 4 Bikers

Că tot am povestit săptămâna aceasta despre biciclit și stomatologie verde, articolul de azi le îmbină pe cele două, fiind vorba de o campanie de responsabilitate socială prin care se promovează și încurajează atât prevenirea problemelor dentare, prin menținerea unei igiene orale corecte, cât și reducerea poluării generate de traficul rutier, prin mersul pe bicicletă.

Campania este organizată de Green Dental, clinica verde despre care am povestit mai multe aici, se adresează tuturor bicicliștilor și se desfășoară în perioada aprilie – septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărui luni, respectiv pe 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august și 28 septembrie. Concret, toți cei care se vor prezenta la ușa clinicii, cu bicicleta la purtător, într-una din sâmbetele menționate anterior, în intervalul 9:00 – 15:00, vor putea beneficia de una sau mai multe dintre ofertele incluse în pachetul „Eco Smile Weekend 4 Bikers”: consultație gratuită, sedință completă de profilaxie (detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air flow și fluorizare) la prețul de 50 de lei, 50% reducere pentru obturații (plombe) și 50% reducere pentru albire dentară. Iar dacă timpul nu permite ca toate procedurile să fie efectuate în sâmbăta respectivă, ele pot fi programate și în altă zi.

În ceea ce mă privește, primul gând care mi-a trecut prin minte când am aflat de campanie a fost: să vezi cum o să se înghesuie la ușa clinicii și o să iasă urât că o să aștepte lumea cu bicicletele în stradă… Din fericire, însă, nu am fost prima care s-a gândit la asta și, pentru o organizare eficientă, cei de la Green Dental au implementat un sistem de înscriere în avans, pe pagina de FB a clinicii, prin intermediul unei aplicații ce poate fi accesată aici.

Un rezumat al celor menționate mai sus găsiți și pe pagina dedicată promoției Eco Smile Weekend 4 Bikers, pe care bine ar fi, zău, să n-o ratați. :)

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.