o brătilă pe .ro

Sărbătoarea într-un portret de familie

Nu spun, nu e chiar cel mai nasol lucru din lume să vezi că de ziua ta ți-au urat „la mulți ani!!!” pe Facebook peste 1000 de oameni – de fapt, de ce să nu recunoaștem, crește puțin acolo pipoțica în noi, căci deși respectivii au primit „mură-n gură” informația cum că azi e ziua ta, la câte avem cu toții pe cap e mare lucru că și-au rupt o bucățică din timpul lor să îți scrie pe „perete”. Nici un SMS nu e de lepădat, chit că a fost trimis la 00:00 sau cu jumătate de oră înainte să treacă ziua cu pricina, că atunci și-a adus aminte omul. Orice urare este binevenită, indiferent de momentul în care vine – și, că tot veni vorba, să nu vă fie jenă să îi urați unui om „la mulți ani” nici dacă întârziați două săptămâni, căci va aprecia inclusiv faptul că ați trecut peste jenă pentru a face acest gest – și de forma pe care o are. DAR, adevărul este că în momentul în care primești 1000 de urări pe Facebook și o singură felicitare scrisă de mână, parcă ți-e mai dragă felicitarea.

Lumea spune că sunt nebună, dar eu iubesc felicitările! Și, mai mult decât atât, dacă vă vine să credeți, eu încă mai trimit vederi din vacanță! Le iubesc și pe acelea! Iar anul trecut m-am îndrăgostit iremediabil de inițiativa băieților de la Foto Union de a realiza „potrete de familie – fotografii printate sub forma unor cărți poștale pe care să le trimiteți de Crăciun, celor dragi vouă. :)

Anul trecut, cam așa a arătat povestea:

…între timp, ne-am mai îmbogățit familia cu un membru și nu, acesta nu este un articol în care vă anunț că sunt însărcinată. Vorbesc despre Oscar, motanul nostru, pe care azi îl vom lua cu noi la pozat. Altfel, nu ar fi portretul complet! :)

La „Portret de Familie” intrarea este liberă și sunteți așteptați, cu mic, cu mare, de azi până miercurea viitoare, pe 12, între orele 18:00 și 22:00, la Cafeneaua Tete-a-Tete din Herăstrău. 

Mai menționez doar faptul că, anul trecut, toți cei care au primit o astfel de carte poștală au fost foarte bucuroși. Ceea ce înseamnă că, totuși, nu sunt ultima nebună rămasă în viață! :D Cheers to that!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.