o brătilă pe .ro

Marțea aceasta ne întâlnim la #Reloadedsmile în Open Pub :)

Nu știu ce înseamnă pentru voi luna decembrie cu ale ei sărbători de iarnă, dar pe langă sarmale, cozonac și cadouri – care, de ce să nu o spunem, sunt binevenite cel puțin o dată pe an :D – pentru mine, decembrie înseamnă în primul rând voioșie, oameni dragi cu care să mă bucur de această perioadă și, nu în ultimul rând, împărtășire. Împărtășire de voioșie, împărtășire de cadouri, împărtășire de bine… Clișeic poate, dar clișeele sunt și ele binevenite atunci când au o conotație pozitivă și nu rămân doar la stadiul de clișeu. Cu alte cuvinte, nu e de ajuns doar să ne placă și să încurajăm un gest, ci e important să fim noi cei care îl pun și în practică. Și deși ar fi bine ca aceste gesturi să fie făcute dacă nu zilnic, cel puțin constant, ele sunt binevenite și cel puțin o dată pe an. Important e să nu le „bifăm” pur și simplu, ci să le facem din suflet și să ne bucurăm și noi sincer o dată cu cei cu care împărtășim.  :)

Vreau să vă invit la #Reloadedsmile, un eveniment caritabil ce va avea loc marțea aceasta, 4 decembrie, în Open Pub – Tunari 65 -, începând cu ora 20:30.

Intrarea este „începând cu 10 lei”, iar toți banii strânși vor fi donați Așezământului social Sfinții Arhangheli “Mihail si Gavriil”, din comuna Slobozia de Giurgiu, așezământ ce adăpostește copii și mame afectați de violența în familie. Copiii, 29 la număr, au vârste cuprinse între 0 și 17 ani și le-am face o mare bucurie dacă anul acesta, de Crăciun, ar ajunge Moșul și la ei. În schimbul donației, pe lângă bucuria de a ajuta, în Open Pub vă mai așteaptă și alte surprize: caricaturi cadou marca Gogu Neagoe, un spectacol oferit de primul ventriloc roman – Eduard Andrei și un concert The Speakers. Și ca totul să înceapă perfect, la intrare veți fi întâmpinați de zâmbetul gazdelor și de prăjiturile făcute de Bianca Banică și Alexandra Blas.

Ne vedem acolo, da? :)

15 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.