BYP recrutează! | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

BYP recrutează!

Asociația Beyond Youth Potential (BYP) caută tineri pasionați de Project Management, care să lucreze cu entuziasm și spor la proiectele BYP pentru anul universitar 2012 – 2013. Pe scurt, BYP înseamnă voluntariat și investiție în dezvoltarea tinerilor.

Misiunea BYP este să contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, să le faciliteze accesul la domenii de maxim interes pentru ei şi să creeze o forţă de muncă pregătită să facă faţă la provocările actuale ale pieţei.

Proiectele pe care BYP le reia în fiecare an sunt:

Train & Go – un program ce ia forma unei şcoli de pregătire şi instruire la nivel local cu scopul de a aprofunda cunoştinţe în comunicare, vânzări şi anteprenoriat.

VOLUNTising – un proiect ce îmbină voluntariatul cu advertisingul,  cu scopul de a încuraja tinerii să se implice mai mult în activităţi de voluntariat.

Developing YOUth – un proiect dedicat formării de consultanţi în dezvoltare. Aceştia face parte din echipa BYP și aprofundează diferite domenii legate atât de dezvoltarea profesională, cât și de cea personală a tinerilor, pentru a oferi, ulterior, consultanţă gratuită celor interesaţi să se auto-depăşească.

Dacă vrei să faci parte din echipa BYP trebuie în primul rând să te înscrii aici. După completarea formularului, vei primi o invitație la un training de Project Management ce va avea loc weekendul acesta. Participarea este gratuită, iar dacă în ultima etapă a procesului de selecție și tu îi vrei, și ei te vor, bravo vouă, căci cu siguranță ceva frumos va fi luat naștere! :)

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *