o brătilă pe .ro

BYP recrutează!

Asociația Beyond Youth Potential (BYP) caută tineri pasionați de Project Management, care să lucreze cu entuziasm și spor la proiectele BYP pentru anul universitar 2012 – 2013. Pe scurt, BYP înseamnă voluntariat și investiție în dezvoltarea tinerilor.

Misiunea BYP este să contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, să le faciliteze accesul la domenii de maxim interes pentru ei şi să creeze o forţă de muncă pregătită să facă faţă la provocările actuale ale pieţei.

Proiectele pe care BYP le reia în fiecare an sunt:

Train & Go – un program ce ia forma unei şcoli de pregătire şi instruire la nivel local cu scopul de a aprofunda cunoştinţe în comunicare, vânzări şi anteprenoriat.

VOLUNTising – un proiect ce îmbină voluntariatul cu advertisingul,  cu scopul de a încuraja tinerii să se implice mai mult în activităţi de voluntariat.

Developing YOUth – un proiect dedicat formării de consultanţi în dezvoltare. Aceştia face parte din echipa BYP și aprofundează diferite domenii legate atât de dezvoltarea profesională, cât și de cea personală a tinerilor, pentru a oferi, ulterior, consultanţă gratuită celor interesaţi să se auto-depăşească.

Dacă vrei să faci parte din echipa BYP trebuie în primul rând să te înscrii aici. După completarea formularului, vei primi o invitație la un training de Project Management ce va avea loc weekendul acesta. Participarea este gratuită, iar dacă în ultima etapă a procesului de selecție și tu îi vrei, și ei te vor, bravo vouă, căci cu siguranță ceva frumos va fi luat naștere! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.