o brătilă pe .ro

Se caută voluntari pentru Tabăra din Țara lui Andrei

De tabăra din Țara lui Andrei am auzit prima oară de la Anamaria. Ea a fost de trei ori acolo și de fiecare dată s-a întors plină de energie și de un entuziasm debordant. Țin minte că acum doi ani, când ne pregăteam de zor pentru prima ediție Let’s Do It, aceea fusese singura ei săptămână liberă. Nici atunci nu s-a încumetat să plece fără laptop și un stick de net, voia să mai lucreze seara, dar, din fericire stick-ul nu a mers. Așa că pâna la urmă, cu sau fără voia ei, s-a bucurat de ceea ce părea a fi, când o vedeam povestind cu atât de mult drag, concediul perfect.

Anemariei i-a plăcut mereu voluntariatul și a crezut mereu în mai bine. Din acest motiv ne-am și înțeles atât de bine încă de la început. Mai suntem născute și în aceeași zi și deși eu iubesc mai mult marea și ea mai mult muntele, eu mai mult cățeii și ea mai mult pisicile, când vine vorba de implicare socială suntem mereu pe aceeași lungime de undă. Unii ne consideră naive. Nouă ne place să ne spunem ambițioase și încrezătoare în schimbările pe care le putem face cu mâinile noastre. Și în generațiile următoare. :)

Și ca să n-o mai lungesc, ce voiam de fapt să vă spun este că vara aceasta are loc a 5-a ediție a „Tabăra din Țara lui Andrei” și se caută voluntari care să ajute la organizarea și desfășurarea acțiunilor de outdoor destinate elevilor. Și când zic elevi, mă gândesc la nici mai mult nici mai puțin de 400 de elevi, veniți din toată țara, împreună cu profesorii lor, câștigători ai competiției Școala lui Andrei. Tabăra se va desfășura la Târlungeni, pe lângă Brașov, iar voluntarilor li se asigură și transport și cazare și masă și munți și aer curat. :)

Așa că dacă ești și tu un soi de Oana sau de Anamaria :) și ai peste 18 ani, chit că nu ești născut tot pe 18 septembrie, trimite până pe 5 iulie, pe adresa de e-mail scoala@taraluiandrei.ro, un CV și o scurtă scrisoare de intenție, în care să menționezi:

• de ce vrei să te alături
• care este experiența ta ca voluntar
• datele tale de contact
• în ce perioadă poți merge – și aici alegi una, două sau trei din următoarele variante: 22 -28 iulie / 29 iulie – 4 august / 12 -18 august / 19-25 august / 26 august – 1 septembrie.

Nu uitați că trebuie să le trimiteți până joi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.