o brătilă pe .ro

Un martie sănătos, doamnelor!

Mi-au părut a fi cu adevărat curajoși cei de la MEDAS Feminis când m-au contactat la puțin timp după ce îmi vărsasem pe blog amarul cu privire la sistemul medical din România și haosul ce-l caracterizează. Și nu erau cuvinte grele adresate exclusiv clinicilor de stat, căci am avut parte de tot atât de mult dezamăgiri și când a fost vorba de clinicile private. Și în cazul lor dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât la vremea respectivă așteptările erau și ele mai ridicate. Mergeam și eu, ca și mulți alții, pe principiul „dau un ban, dar știu că merită”, în timp ce realitatea s-a dovedit a fi alta.

Încep prin a vă spune că cei de la clinica Anima nu mi-au răspuns nici până acum la mailul în care le aduceam la cunoștință răspunsul venit din partea CNAS cu privire la refuzul lor de a-mi face testul Babeș Papanicolau ca urmare a trimiterii primite de la medicul de familie. Și atunci mă întreb de ce mai au afișată pe site o adresă de mail… Așa că permiteți-mi să apreciez inițiativa unei clinici de a apela la o agenție de PR și a se încumeta a-și face și o pagină de FB și un cont de Twitter unde chiar să le răspundă oamenilor și să se expună în același timp posibilității de a fi atacată în mod direct. Este o responsabilitate pe care, cred eu, ar trebui să și-o asume orice brand care are încredere în produsul său.

Serviciile celor de la MEDAS nu o să le laud, pentru că nu am ajuns încă să le testez. Dar mi-am dorit tare mult să îi felicit pentru acest „curaj” de a pătrunde în zona de Social Media, curaj ce sper să fie înlocuit cât de curând de „normalitate”. Și s-o spunem pe șleau, am încredere că atunci când mă voi duce la MEDAS Feminis mă voi bucura de o grijă sporită pentru că cei de acolo știu că ulterior voi putea povesti experiența mea pe blog. Sau că tu le vei putea păta imaginea prin doar 140 de caractere pe Twitter. Și atunci de ce să nu profite de canalele acestea și să nu-ți ofere o experiență plăcută de care tu să povestești cu drag? Pentru că om fi noi hateri, dar când ne lovim de lucruri bune într-un sistem care ne-a obișnuit cu dezamăgirea, vrem să le dăm mai departe să afle și alții de ele.

Și parcă tot în ton cu experiența mea nefericită cu testul Babeș Papanicolau (cel cu care v-am tot bătut la cap că este musai să îl faceți anual pentru a putea depista din timp un eventual început de cancer de col uterin), în cadrul campaniei de primăvară MEDAS, dedicată sănătății, dar și frumuseții femeii, la MEDAS Feminis, până pe 10 aprilie, doamnele și domnișoarele pot beneficia de un pachet de servicii ginecologice (consultație, ecografie transvaginală și examen Babeș Papanicolau în mediu lichid) la un preț special de 150 de lei. Mai multe detalii despre acest pachet găsiți aici, alături de celelalte oferte de primăvară ale centrului medical MEDAS.

Joi mi-am făcut și eu programare și pentru prima oară o să merg la un EL, nu la o EA. Am ceva emoții. :)

La sănătate înainte!

2 CommentsLeave a comment

    • Sandra, de ce ai rectionat asa? In general numai ecografia costa in jur de 150 de lei… Oferta chiar este buna, indiferent daca ai deja un medic ginecolog pentru ca poti merge la el cu rezultatele ecografiei si al testului BP. Si sunt teste pe care le faci o data pe an, nu cheltuieli saptamanale.
      Chiar sunt curioasa de ce ai reactionat asa violent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.