o brătilă pe .ro

Ce a fost și ce va fi

Acum o lună anunțam finalul a două colaborări: cea cu Etarget, de natură profesională, și cea cu Let’s Do It, Romania!, campania care va rămâne proiectul meu de suflet și pe care o voi susține în continuare cu la fel de mult drag. Apropo, pe 12 mai ne vedem la curățenie și de data aceasta o vom face alături de Republica Moldova, Bulgaria și Turcia, în cadrul Let’s Do It, World! :)

Colaborarea cu Etarget a fost una frumoasă, dar trebuie să recunosc, în primul rând față de mine, că nu am fost făcută pentru zona de B2B (business to business). Îmi aduc aminte cum în clasa a 12-a taică’miu a fost cel care m-a încurajat să dau la Comunicare, deși știu că și-ar fi dorit „să avem și noi un medic în familie”, pentru că, zicea el, sunt o fire expansivă și îmi place să vorbesc cu oamenii. Cu oamenii, nu cu funcțiile lor. Am apreciat mereu comunicarea informală, fără a fi lipsită de respect sau a trece o limită a bunul simț, și am apreciat mereu oamenii deschiși la minte. Ei bine, oricât de mult am încercat să aduc o gură de aer proaspăt în zona aceasta a B2B, tot nu am reușit să mă simt cu adevărat în largul meu. A fost însă o experiență frumoasă, din care am învățat multe, și pentru asta doresc să îi mulțumesc lui Ivo, cel care mi-a fost mai mult prieten decât șef. :)

Iar după două finaluri, a venit momentul să anunț și un început: cel de Promotion Executive în cadrul Global Music Management, echipa care se ocupă de INNA, Play & Win și  The Marker. Sunt entuziasmată, pusă pe treabă și sunt sigură că mă așteaptă o perioadă minunată, mirobolantă, magnifică și în același timp deosebită. :) Să fie într-un ceas bun!

25 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.