o brătilă pe .ro

Zonga – acum legală și în România!

Ieri s-a lansat prima platformă de streaming audio din România cu conținut 100% oficial. Pe bune, știu că pare de greu de crezut, dar totul e legal și chiar și numai prin prisma acestui aspect este un proiect ce merită să fie încurajat și aplaudat. În spatele lui este nimeni altul decât Sergiu Biriș (crocodilu’ șef de la Trilulilu), un om pe care îl admir enorm de mult și căruia îi doresc cât se poate de sincer să ajungă cât mai departe cu proiectele sale!

Platforma se numește Zonga și conținutul 100% legal de care vă vorbeam este posibil datorită parteneriatelor încheiate cu casele de discuri internaționale și locale (Universal Music, Sony Music, Warner Music, Roton, etc.). Proiectul este momentan în variantă private beta, la ea având acces un număr de 500 de persoane, urmând ca lansarea oficială pentru publicul larg să aibă loc în aprilie.

Pentru trei dintre cei cărora place ideea și doresc să o încurajeze am de dat câte o invitație ce va permite accesul gratuit la aplicație pe o perioadă de șase luni. Cei interesați sunt rugați să lase câte un comentariu în care să își manifeste dorința. Dacă vom avea mai mult de 10 doritori vom face tragere la sorți, iar dacă vom avea mai puțini vor fi declarați câștigători primii trei înscriși. Termen limită: luni la ora 15:00. Deal?

Cât despre petrecerea dată în cinstea lansării… ei bine, a fost cu siguranță specială și pentru invitație se cuvine să îi mulțumesc Cristinei. Am evadat pentru câteva ore în perioada anilor ’60 pe muzica lui Frank Sinatra, Dean Martin și Sammy Davis Jr. și parcă n-aș mai fi vrut să revin.

…și totuși colegii Flower Power ai zice că s-au distrat mai bine. Mai ales că au avut și-un invitat surpriza. ;)

Later edit:

Înscriși în concurs: 1. Dan Novac 2. Katty 3. Sandu Ionut 4. Miruna 5. Blogatu 6. Radu Balan 7. Bogdan Pater 8. Vlad Gidea 9. Alexandra Mardale 10. Marius 11. iulia 12. Stefan Filip 13. andrei 14. Oana

Random.org: 2, 4, 8

Așadar: Katty, Miruna și Vlad sunt rugați să îmi confirme că nu au făcut între timp rost de o invitație și apoi vor primi codurile de înregistrare pe mail. :)

33 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.