o brătilă pe .ro

Hai cu vALLuntariatul!

Editura ALL desfășoară o campanie de care m-am îndrăgostit, după cum era de altfel de așteptat, imediat și iremediabil. De ce? Pentru că este o campanie ce încurajează lectura și voluntariatul, deși cele două componente nu se bucură chiar de același statut. Dacă cititul poate rămâne la nivel de dorință latentă, pentru cei de la ALL voluntariatul este musai și suntem noi cei care decidem numărul de ore dedicate (ah, the scent of power!). Cum vine asta?

În perioada 24 ianuarie – 16 martie noi punem gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.

Taman ce mi-a sosit și mie prima carte și este vorba de Testamentul lui Hitler. Am zis eu că o să pice la fix după ultima mea lectură din categoria poveștilor din perioada Holocaustului – Jurnalul Annei Frank – și sper să o parcurg cu spor.

Așadar, cititori și cititoare, îi punem pe cei de la Editura ALL la treabă? :)

4 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.