Un cadou special de 1 martie | o brătilă pe .ro
o brătilă pe .ro

Un cadou special de 1 martie

M-a sunat Alex mai devreme. Cică să-mi spună cum a refuzat el să participe la pregătirea unui cadou special dedicat colegelor de serviciu cu ocazia zilei de 1 martie. „Porcule, cum să refuzi, o dată pe an e Mărțișorul!” mă pregăteam eu să-i urlu-n telefon în timp ce el vorbea în șoaptă ca să nu afle tot biroul despre ceea ce se dorea a fi o surpriză. Am fost o prietenă bună și l-am lăsat să termine ce are de spus.

Se face că o colegă (tot ele, doamnele, se gândesc la ele, doamnele) a apărut ca din senin și a început să-i relateze pe un ton complice și entuziasmat planul cel măreț al cadoului de 1 martie. „Este vorba de un dans” i-a spus ea și „Nu” i-a spus el. „Fraierul… ar fi fost chiar fun să bage un You Can Leave Your Hat On”, mă gândeam eu. Dar cum „nu” înseamnă „poate”, ea a continuat. Și o dată cu ce a spus mai departe a venit și sfârșitul lumii așa cum o știam noi. Hai că o să participe toți băieții și nu e nimic complicat, se dansează pe Danza Kuduro și Ai Seu Ti Pego. O_O


O_O

Dude, WTF? Poate sunt eu nebună și imaginea nu e chiar atât de gay, dar mie te rog să-mi iei o potcoavă d’aia clasică la 50 de bani.

About author View all posts Author website

Oana

Pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos, educație emoțională și implicare socială. Cred în libertate, în sinceritate și în bunătate. Încerc să fiu schimbarea pe care vreau să o văd în lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *