o brătilă pe .ro

Programul liniilor RATB de noapte

…nu e de găsit pe nicăieri! Numai eu știu de câte ori am așteptat zeci de minute în varii stații să apară autobuzul de noapte, iar acum că vine iarna și se va lăsa cu grade-n minus și cu viscoleală, viitorul nu sună bine. Deloc.

Desigur, mai există și stații binecuvântate de RATB cu un program ce culmea este și respectat, dar majoritatea duc lipsă iar eu mă aflu printre cei ce iau autobuzul de la „majoritatea”. Așa că într-o zi am venit acasă hotărâtă să le scriu celor de la RATB și să le solicit un orar care să fie afișat permanent pe site-ul lor pentru ca oricine să îl poată consulta oricând și de oriunde s-ar afla. Aș fi vrut să vă spun că cei de la RATB mi-au răspuns și că problema a fost rezolvată, dar din păcate nu s-a întâmplat nici una, nici alta.

Așa că Oana a luat încă o dată decizia de a nu se enerva, ci de a-și lua propria soartă în mâini. De ce să nu facem noi orarul dacă cei de la RATB nu o fac?

Drept pentru care, cetățeni ai Capitalei, sunteți rugați să semnalați în cadrul acestui articol ora la care un anumit autobuz știți că ajunge într-o anumită stație. Liniile de noapte și numele stațiilor în care opresc pot fi găsite aici: http://www.ratb.ro/v_noapte.php. Ce vom face noi va fi să adăugăm lângă ele ora primei opriri. Restul se pot calcula simplu ținând cont de faptul că în intervalul 23:00-01:00 și 05:00-06:00 circulă din jumătate în jumătate de oră și în intervalul 01:00-05:00, din oră în oră.

Și voi începe eu cu linia pe care o frecventez cel mai des:

N104 – stația “Bd. Nicolae Grigorescu” (spre Pța Unirii): 22:33

later edit: mi-a fost semnalat că pe site-ul http://b365.realitatea.net/ se găsește programul complet al următoarelor linii:

Program N101

Program N102

Program N108

Program N110

Program N113

Program N115

Program N116

Program N117

Program N118

Program N119

Program N120

Program N121

Program N122

Hai cu contribuția! Vive la revolution!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.