o brătilă pe .ro

Moșule, ți-ai umplut sacul? (P)

E joi, Crăciunul e duminică și tu încă nu ai apucat să iei cadouri. Am dreptate? Desigur, e posibil să faci parte din categoria oamenilor harnici sau din cea a oamenilor foarte entuziasmați de sărbători și să fi luat cadourile încă din noiembrie (așa cum am făcut eu…). Dar prima varianta stă în continuare în picioare și dacă te știu eu bine, probabil cumpărăturile pentru Revelion o să le faci vinerea viitoare. Și o să te enervezi că sunt cozi imense la casă și că nu ai mai găsit votcă de care voiai tu. Sau Cola.

Dar e ok, e perioada aceea din an care ne îndeamnă să fim veseli și să ne bucurăm de cei din jurul nostru, așa că orice sursă de stres e musai să fie eliminată. În ceea ce privește cadourile de Crăciun, sunt mereu acolo să ne salveze magazinele online. Alegi, că ai de unde alege, plasezi comanda și apoi aștepți să îți bată la ușă. Sau, mai nou, să îți vină voucher-ul pe mail. Da, știu că știi despre ce vorbesc – site-urile de reduceri colective, pe care la început nu le-am înțeles, de care ulterior ne-a fost teamă și pe care după ce le-am testat de câteva ori am încercat să ne abținem de la a deveni dependenți. Așa că ne-am dezabonat de la newsletterul pe care oricum îl înjuram de cele mai multe ori și am încercat să evităm contactul cu ofertele ce sunau atât de bine dar de care de fapt nu aveam nevoie deloc. Pe agregatoarele de oferte de grup găsești în schimb o serie de criterii ce fac alegerea ta mult mai simplă – poți să alegi inclusiv să-ți afișeze numai ofertele dintr-o anumită zonă din București.

Și am adus vorba de cumpărăturile de Crăciun pentru că zilele trecute am dat peste o altă dovadă de întâmpinare a nevoilor publicului: o pagină dedicată cadourilor, pe Redutti.ro. Cu sugestii pentru casă, pentru masa de Crăciun, pentru mamă, pentru bunici, pentru copii, pentru iubit. M-a amuzat setul de iarnă cu lopată de dat zăpada la o parte (serios, cine s-ar bucura să găsească asta sub brad? :)) și mi-am adus aminte de filmulețul de mai jos), dar am dat și peste niște potențiale cadouri drăguțe, cum ar fi setul acesta de bijuterii. Așa că dacă te-ai trezit iar pe ultima sută de metri, aruncă un ochi și pe aici. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.