o brătilă pe .ro

Cum să faci o fundă origami- tutorial foto

Acum ceva vreme promiteam un workshop de origami de Crăciun. Trebuia să aibă loc ieri, dar încrederea mea în oameni m-a trădat din nou. Departe de a fi un post despre dezamăgirea pe care prefer să o țin pentru mine, m-am gândit să fac ceva pentru cei care chiar își doreau să vină să învețe să se joace cu hârtia și pe care eu chiar nu vreau, la rândul meu, să îi dezamăgesc. Pregătisem mai multe modele pentru workshop, dar momentan, pentru că nu știu cât sunt de practice, am pregătit un singur tutorial foto. Este, de altfel, și primul pe care îl fac. :)

Azi învățăm să facem o fundă ce poate fi folosită atât pentru ornarea bradului, cât și pentru ornarea cutiilor de cadou. Și mi-ar plăcea tare mult ca la final, dacă vă iese modelul, să îmi trimiteți și mie câte o poză. De asemenea, ca de obicei, feedback-ul este mai mult decât binevenit.

Așadar, să începem. O să aveți nevoie în primul rând de materia de bază: hârtie.

answear.ro

Puteți să folosiți inclusiv pagini din reviste. Iar primul pas va fi să o decupați în formă de pătrat. Majoritatea origami-urilor pornesc de la bază pătrată.

***

elefant.ro

7 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.