o brătilă pe .ro

Recomandări de weekend

Ei bine, dacă vinerea trecută v-am recomandat o minunată carte, vinerea aceasta recomandările sunt ceva mai diferite. Nu numai față de cea de săptămâna trecută, ci și ele între ele, pentru că, nu-i așa, după cinci zile caracterizate în mare parte de rutină, puțină diversitate nu strică. Sunt trei propuneri speciale și chiar dacă nu le veți putea bifa pe toate, încercați să vă bucurați măcar de una dintre ele. Important este să vă treziți cu chef de distracție pentru că vremea, din păcate, nu ne prea ajută. Și mai important însă, este să aveți alături prietenii. :)

De la 14:30, la Cafeneaua Brătianu are loc prima seară de boardgames organizată de „Regina și Nebunul”. Ce e fain? Dacă vreți să încercați un joc anume, altul decât cele disponibile la Cafenea, puteți să îl solicitați! Aveți aici date de contact. În plus, mi-a ajuns pe la ureche că cei mai pricepuți și mai norocoși vor primi și premii. ;)

Apoi, de la 16:00, la Institute, the Café, puteți să asistați la un spectacol cu adevărat inedit: Grill Champions Tour, un cooking show susținut de doi campioni mondiali la barbecue – Don Caruso si Don Marco. Accesul se face aici pe bază de invitație, așa că dacă sunteți interesați, dați de știre!

Iar seara… ei bine, seara avem TamTam Music Fest by Metropotam:  5 cluburi, 5 genuri diferite de muzica, un line-up de 20 de trupe. Și un bilet unic ce vine la pachet cu transportul gratuit în microbuze speciale Metropotam de la un club la altul. Pe principiul: „avem di tăti!”.

Ia ziceți, pe voi ce vă tenteaza? 

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.