o brătilă pe .ro

Blogjuanul meu. Că cel de’acasă e doar juan.

Sincer, chiar credeam că va fi ușor să iau o decizie. Pe la 14:00 m-am apucat să citesc articolele finaliștilor, dar la 14:30 abia reușisem să termin unul. Evident, era cel al lui Augustin. Știam deja povestea, mi-o spusese într-un Duster undeva pe lângă Baia Sprie, dar nu inclusese și partea cu porcul. Poate pentru că istorisirea în sine făcea parte dintr-o posibilă nouă poveste, de data aceasta cu o protagonistă ceva mai coaptă, pe la 24 de ani. Am râs mult, normal că am și râs, căci pentru numele lui Dumnezeu era vorba de 100 de litri de lapte (!) dar, cel mai important, a reușit atunci, printre chicoteli și curbe periculoase, să mă facă să vizualizez întocmai acea parte de ”fără cuvinte, fără detalii…”.

Greșeala lui Augustin a fost că s-a înscris la amuzanți.

Și pentru că sunt cel puțin 4 participanți pe care aș fi dorit să-i văd bucurându-se de premiu și pentru că numai unul poate să facă asta, am luat decizia de a juriza ținând cont exclusiv de articolele scrise pentru concurs. Altminteri, câștigător trebuia să iasă Alex, că doar ce bărbat mai face șeminee pentru cea pe care o iubește? Dar, ca să îl citez, el e ”mai mult romantic decât blogger”.

Așa că am citit cuminte toate articolele înscrise în concurs și le-am jurizat ținând cont de categoria la care au fost înscrise. Unele au fost scrise mai bine decât altele, dar unele erau mai puțin amuzante decât erau altele romantice. Și deși nu sunt fanul Tiramisu-ului și aș bea mai mult de o bere cu Vlad Cucu, am luat decizia de a merge pe mâna romanticilor.

Aiurea, Ellunes, hateri și trolli din toată țara, pregătiți-vă să fiți dezamăgiți: alesul meu nu este Vasile Manu.

Și uite-așa, din 10 #blogjuani mititei au rămas doar doi. Și pentru că lui Psaico îi place tiramisu și a mai fost la Paris (informații extrase din articol, că am zis că mă țin de regulă!), dar și pentru că a înțeles că romantismul înseamnă mai mult decât sirop… ales meu este:

……………………………………………….

………………………………………..

………………………………..

………………………..

…………………..

esteeeee…..

…………

……

… Alex Dima!

Mno și deja clasicul… ”Felicitări tuturor participanților!”. Sincer! :)

( Alex, eu vreau un magnet de frigider dacă se poate! :)) )

6 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.