o brătilă pe .ro

Badabim, badabam, badaboom!

Luni seara m-am dus să o cunosc pe cea care se promova a fi indestructibilă. De ce să n-o spun drept: când ai puțin peste un metru jumătate nu strică să ai o prietenă forțoasă care să se cunoască la nevoie. Și tipa asta urma să se confrunte cu Oncescu, Valahu (fără apostrof, pentru că poate!) și Instalatorul, toți trei campioni la skandenberg și, implicit, oameni cu greutate. La propriu.

Ei bine, după o serie de demonstrații bărbătești din categoria „balls of steel”, cei trei au fost puși pe rând față în față cu indestructibila. A trecut prin probă de gheață, prin probă de foc, prin probă de cheie franceză și indestructibila a făcut față cu brio, afișându-se la sfârșit doar cu câteva zgârieturi ce îi puneau în evidență feminitatea de un soi aparte.

Și partea cea mai frumoasă este că am plecat cu indestructibila acasă. Așa a vrut soarta și oricum majoritatea invitațiilor prezenți la eveniment nu au știut să o aprecieze. Pe indestructibilă nu o ții acasă, în bucătărie. Indestructibila e partenera aventurierilor și ei sunt cei care o pun cu adevărat în valoare. Iar de marți e și prietena mea. :)

Acum imaginați-vă cum au reacționat cei prezenți la eveniment când au aflat că indestructibila este o lanternă. Mai exact, o lanternă VARTA ce se laudă  cu o serie de caracteristici speciale, cum ar fi rezistența la o greutate maximă de 8 tone (!). Este și waterproof și fireproof și cam orice proof, deși la acidul sulfuric pe care  îl propunea Doru Panaitescu nu cred că ar fi rezistat. :)) Iar pe lângă genialele caracteristici de avion, are și o serie de geniale caracteristici pentru o lanternă, cum ar fi durata de viață a bateriei de până la 85 de ore și distanța de iluminare de până la 350 de metri.

E de la sine înțeles că primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să terorizez vecinii din blocul de vis-a-vis – care probabil credeau că vine poliția peste ei cu elicopterul – și să arunc indestructibila de la balcon. La urma urmei, până la prima aventură adevărată trebuia să știu că supraviețuiește unei potențiale lipse de curent pe scara blocului. Vine musafirul, îi arunci lanterna pe geam (ai grijă să nu îi pice în cap pentru că musafirul nu e indestructibil și lanterna e), musafirul o pornește și ajunge întreg la tine acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.