o brătilă pe .ro

Îl știți pe Kevin?

Numele lui m-a dus instant cu gândul la băiatul brunet și cu cioc la care îmi zbura gândul prin școala generală când ascultam CD-ul original! Back Street Boys. E adevărat, îmi plăcea mai mult de Nick, dar Kevin era cel mai matur și mai misterior din trupă și reușea, chiar și la vârsta aceea, să mă intrige.

Prin clasa a 6-a am descoperit mIRC-ul, dar primele mele contacte cu el s-au rezumat la o serie ”Hello World!” pe canale principale din străinătate. Abia o dată cu descoperirea #bucuresti -ului și cu primele discuții adevărate, am început să aștept nerăbdătoarea noaptea, să se culce ai mei, să trag tiptil firul de conexiune din sufragerie și să mă contectez pe furiș la x-net. Pierdeam așa nopți în șir care începeau cu „ASL pls” și se terminau la 5 dimineața cu fluturași în stomac. Mă îndrăgosteam aproape zilnic de personaje pe care adoram să le descopăr din ce în ce mai mult. Sunt sentimente pe care știu că nu le voi mai simți vreodată, dar pe care le-am conservat atât de bine încât, dacă mă concentrez destul de tare, pot să le invoc.

Azi e imposibil să nu faci rost de numele persoanei cu care discuți sau măcar de un detaliu care o dată introdus în Google îți va spune totul. Și, desigur, there’s always Facebook. Acum vrei să știi dinainte dacă cea cu care vorbești este genul care își face poze în baie sau își țuguie buzele. Dacă e majoră sau dacă are copii de vârsta ta. Dacă, dacă, dacă…

Redd’s îți răsplătește curiozitatea

Ei bine, ca mulți care se gândesc cu dor la perioada copilăriei și la cea a adolescenței (chiar ieri pusese Andrei pe Facebook, nostalgic, o imagine cu o casetă audio și un creion…) și ca o fată curioasă de fel, am acceptat provocarea Redd’s de a mă antrena într-o discuție cu misteriosul Kevin (atât de misterios încât poartă ochelari de soare), în încercarea de a afla cât mai multe despre el. Nu îi știam numele adevărat, nici adresa de mail sau numărul de telefon, așa că orice încercare de a trișa a ieșit din discuție. După câteva zile însă, ajunsesem să fiu foarte entuziasmată la fiecare mail cu subiectul „Ai primit un mesaj pe Redds.ro” și să mă simt puțin adolescentă iar. Oare ce mi-a mai scris? Oare ce-am mai aflat?

N-a fost ușor, entuziasmul a fost hrănit și de faptul că mesajele nu veneau atât de des și atât de repede pe cât mi-aș fi dorit. De-ar fi Crăciun în fiecare zi… Kevin mai vorbea, după cum mă înștiința cu nonșalanță site-ul, cu încă 11 fete. Următoarea zi au fost 14, apoi 21… Toate în încercarea de a-l descoase cât mai repede, pentru că informațiile prețioase le poate aduce o invitație la Bal. Da, chiar la bal! Mai exact, la Balul Mascat Redd’s ce va avea loc pe 30 septembrie. Condiția, aparent simplă, este să răspundă la cele 4 întrebări pe care Kevin sau alt băiat cu care conversează (pentru că, să fim sincer, nici fetele nu cred că au fost fidele) le va adresa pe măsura ce conversația va avansa. Rolul meu aici este de Zână Bună care după ce s-a distrat „mIRC”-uind cu Kevin, vă împărtășește ce a aflat. Cu greu, dar a aflat!

Așadar, cine este Kevin?

Am discutat mult, dar a ținut mereu să-mi aducă aminte că pasiunea lui cea mai mare este…. robotica! Prima lui întâlnire adevarată s-a petrecut pe malul mării, dar totuși preferă muntele. Este îndrăgostit de Transfăgărășan, pe care a fost în aceasta vara și care i se pare unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Duminica își petrece ziua în familie, deseori în vizită pe la bunicii lui. Îi place să se relaxeze citind sau uitându-se la un film bun, dar între film și teatru, ar alege teatrul! (nice!). Nu se duce niciodată pregătit la o întâlnire cu niște întrebări de bifat, îi place să fie spontan, iar dacă vrei să beți o cafea împreună, el va prefera un ceai (încă o bilă albă din partea mea!). Nu vă dezvălui chiar totul, mai multe detalii, dacă sunteți curioase, puteți să aflați din prezentarea lui și din testul de compatibilitate (la naiba, preferă brunetele!).

Vă las însă în compania unui filmuleț pe care am reușit să-l obțin cu greu. M-am gândit că un videoclip preferat ar face cât zece mii de cuvinte, dar Kevin mi-a dat un răspuns tare fain: „sunt de părere că un filmuleț nu poate reprezenta o persoană complexă decât dacă e conceput de persoana respectivă”. Are dreptate, dar eu voiam doar așa, un mic preview! :) Și mi-a plăcut!

I give you… Chinese Military Parade, un spectacol de nota 10, via Kevin :) :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.