o brătilă pe .ro

Am plecat în tabăra #dinRomania! :)

Dacă nu ar fi oprit curentul aș țopăi prin cameră făcându-mi bagajul după o listă pe care nu am scris-o nici până acum, dar care mi-ar fi adus cu adevărat aminte de taberele în care mergeam în copilărie. Am fost copilul taberelor și nu trecea an în care să nu plec prin munți cu colegii de clasă, așa cum nu trecea tabără din care să nu ajung acasă dorindu-mi să fi durat mai mult.

Sunt entuziasmată nevoie mare dintr-o mie de motive, dar cel mai mult pentru că simt eu că o să mă cuprindă din nou senzațiile grozave din copilărie. Dorința de a evada din București, de a descoperi locuri noi, de a cunoaște copii noi, de a lega prietenii. Sentimentul plăcut de oribil de trezire de dimineață, micul dejun în grup, vizitele la ore târzii în alte camere și dușurile la comun. Da, știu m-a luat puțin valul, presimt wi-fi la hotel, nu dușuri comune, dar ne mulțumim și cu ăla, ce să facem! :))

Apoi sunt extrem de entuziasmată de faptul că voi ajunge prin Bucovina, o zonă pe care îmi doream demult să o cunosc, și că voi reajunge prin Maramureș, zonă de care m-am îndrăgostit la prima vedere acum doi ani, dar pe care am avut ocazia să o iubesc doar toamna. De poposit peste noapte o să poposim în 3 locuri mari, late și frumoase: Gura Humorului, Baia Sprie și Sighișoara.

Mi-e greu să mă desprind de casă în această perioadă a sărbătorilor ( fac parte dintre cei ciudați, arătați cu degetul pentru că se simt bine la reuniunile de familie :D ), dar nu puteam să refuz un Paște în Maramureș. Mă consolez cu faptul că o să am alături de mine „colegi de Twitter” pe care îi simt deja ca de-ai casei, iar pe unii dintre ei chiar abia aștept să îi cunosc mai bine – Nebuloasa, Crivăț, păzea, că vouă v-am promis-o de mult! :D

Vă prezint echipa completă și vă invit să ne urmăriți năzbâtiile până pe 26 aprilie. Promitem să povestim mult și frumos. :)

Echipa completă de tabără:

Bobby Voicu (blog twitter facebook)
Auras Mihai (blog twitter facebook)
Claudia Tocila (blog twitter facebook)
Corina Scheianu (blog twitter facebook)

Augustin Radu (blog twitter facebook)
Gabriel Aldea (blog twitter facebook)
Andra Zaharia (blog twitter facebook)
Andreea Burlacu (blog twitter facebook)

Doru Panaitescu (blog twitter facebook)
Andrei Crivat (blog twitter facebook)
Corina Georgescu (blog twitter facebook)
Oana Bratila (blog twitter facebook)

Adi Mihaltianu (blog twitter facebook)
Dragos Asaftei (blog twitterfacebook)
Carmen Rusu (blog twitter facebook)
Ligia Adam (blog twitter facebook)

Razvan Baciu (blog twitter facebook)
Vali Petcu (blog twitter facebook)
Ana Bulgar (blog twitter facebook)
Anca Bundaru (blog twitter facebook)

Alex Ciuca (Hoinaru) (blog twitter facebook)
Alina Constantinescu (blog twitter facebook)
Oltea Zambori (Nebuloasa) (blog twitter facebook)
George Andone (blog twitter facebook)

Redescoperă România este un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 şi Muzeul National al Taranului Roman.

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.