o brătilă pe .ro

Un J&B merge la fix cu o vioară bună (…sau cu un violonist bun)

Ok, recunosc, m-am dus la petrecerea J&B Feel The Beat stresată de ideea că o fie muzică house și că nu o să mă simt în largul meu. Adaugă asta la faptul că nu mai băusem whiskey din liceu, când după o „supradoză” am hotărât că nu mai pun gura pe așa ceva, și e clar că entuziasmul nu atingea nici pe departe cote maxime. Desigur, aș fi putut să beau altceva, dar ar fi fost ca și cum m-aș fi dus la o petrecere cu temă country îmbrăcată goth.

S-a redovedit însă deja de atâtea ori doveditul fapt că ce contează în primul rând sunt oamenii cu care petreci și atmosfera generală. Și muzica nu a fost nici pe departe house, ci o reprezentație live din partea unei trupe de care nu știam până ieri, dar al căreia mă declar fan pe viață (and yes, we bought the CD!) – I give you: The Old Crew (prezență online 0 :)), am găsit doar un site care nu știu dacă are legătură cu ei pentru că nu se încarcă)!

Cel mai mult cred că l-am admirat pe violonist. Nu pentru că avea gradul cel mai ridicat de alcoolemie din tot barul, ci pentru că mi se pare incredibil de sexi să cânți la vioară și să nu fi genul „chinese exchange student” – și să-mi fie scuzată prejudecata, dar aceasta este impresia generală, cel puțin în România. Toți tipii „cool” se apucă de chitară sau de baterie. Pianul și vioara, care sunt de fapt, din punctul meu de vedere, două instrumente din care pot ieși sunete mult mai impresionante, nu sunt din păcate la fel de populare. Păcat. Și vă spun, Andy, violonistul trupei, un băiat de nota 10!

De nota 10 au fost de altfel toți cei cu care am stat aseara, pentru că, se știe!, am râs din tot sufletul și zău că m-am simțit neașteptat de bine. Și, de altfel, dacă ne-am simțit cu toții așa, ce mai contează măsura cu care a băut fiecare? Oricum, felicitări celor care reușesc să fie la fel de veseli și de entuziaști și cu alcoolemie 0,00 și cu alcoolemie 0,19!

Mulțumirile pentru seara minunată se duc în special către Corina (respect, Corina, pentru whiskey-ul băut sec!), Anca (veșnica mea parteneră de dans :*), Alina (să trăiască 1000 de ani ca faraonii!), Andra (pe care noroc cu evenimentele astea că mai apuc și eu să o văd!), Anne-Marie (care nu s-a tuns scurt!), Claudia (timidă și drăguța ca de obicei!), Andu (un magician!), Bimus (foarte descurcăreț băiat!), Bunsexu și Alex (no comment!) – adică oamenii simpatici cu care am împărțit masa la care în mod normal ar fi avut loc doar 6 persoane– și, desigur, J&B și ManlyRO pentru un eveniment reușit!

PS: „Ileana” – a.k.a. Cristina a fost foarte de treabă aseară! :))

7 CommentsLeave a comment

    • Tu nu ai dat like la articol! =)))) Uite, fetele, cu bun simt… pai ce facem aici, link exchange sau ne jucam? :)))

      De fapt am pus link spre blog doar către cei care scriseseră până în momentul respectiv articol despre eveniment. :D Actualizez constant, așa că te-ai scos și tu, ce să facem! :P

  • no măi Oana. Și mie mi s-a demonstrat același lucru vineri noapte. Adică, blogosfera ieșeană știe să se distreze (și asta s-a dovedit în mai multe rânduri nu doar la petrecerea J&B). Dar cheful ăsta a fost maxim. Și nu maxim pentru că aș fi fost la primul astfel de chef (că unii mai de bani gata așa, spun că un astfel de eveniment ți se poate părea mișto doar dacă n-ai fost la altele de gen – în rest e mediocru), nu pentru aș fi băut la J&B de n-am mai știut de mine (ok, a curs cu băutură dar moderația e mămică în astfel de cazuri) ci pentru că am avut lângă mine cele mai faine persoane ever. Și cel mai important, partenera mea (cu care am ieșit pentru prima dată la o petrecere) mi-a spus ”uau. da’ tu chiar te distrezi!”.

    Cum să nu, când ai atâtea ființe minunate lângă tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.