o brătilă pe .ro

Către prietenii mei

Buuuun ! Oana, asta chiar nu crdeam sa mi se intample ! Adica sa-mi fac cat mai rapid treburile administrative duminicale, sa dau o raita scurta pe afara prin soarele diminetei de duminica, dupa care am tanjit atat de mult (dupa soare, nu dupa duminica), si sa ma intorc rapid acasa ca sa incerc sa te descopar. Pe tine si pe prietenii tai. Nu sunt o bloggerita adevarata, nu am blog si in general citesc numai blogg-urile are chiar au ceva de spus. Rar postez pe ele impresiile mele. Tu insa m-ai fermecat din prima. Ca si subiectele abordate in posturile tale. Probabil ca-mi voi face timp sa le comenez cu voi, pentru ca toate sunt absolut challenging. Oare tu si prietenii tai sa fiti generatia aia minunata de tineri pe care o asteptam de atatia ani sa schimbe ceva in Romania ?! Citindu-va, vazandu-va cartile, filmele, actiunile sociale, your likes and dislikes, parca ma simt ceva mai optimista . Inseamna ca nu e chiar totul pierdut in tara asta .Nu-mi dau insa seama. Sunteti multi ? Eu asa as vrea. Sa fiti multi, uniti, sa lucrati in echipa si sa incercati din raspuneri sa faceti ceva in si cu Romania. Poate nu e totul pierdut. Succes Oana, tie si prietenilor tai !!!

Eu știu deja și că noi suntem generația aceea și că suntem mulți. Vroiam doar să vă mai aduc și vouă aminte. Să vă încurajez și să vă arăt că sunt oameni care au încredere în noi și pe care ar fi păcat să îi dezamăgim. De acord, prieteni?  :)

4 CommentsLeave a comment

  • Oana, Hi ! Ce prieteni faini ai ! Uite ca , fara sa vreau, scriu in versuri. “Măturad” printre picaturi blogurile aferente blogului tau, am aflat cate ceva din impresiile, gandurile, trairile, sentimentele, pasiunile, intrebarile, cautarile, dorintele, placerile, neplacerile, supararile, bucuriile, sperantele generatiei tale (de care nu sunt chiar straina, avand un baiat mai mare decat tine). Vorbesc evident, de generatia aia buna din care faceti parte tu si prietenii tai, nu de generatia trogloditilor tabloidizati, care sufoca pana la intoxicare ecranele televiziunilor comerciale. Daca acum 21 de ani, dupa sperantele frante ale generatiei mele, ucise brusc de cumplitele mineriade ale anului 1990 (Doamne, si ce sperante minunate nutrisem in cele 47 de nopti de gratie – din 52 – petrecute alaturi de “golanii” din Piata Universitatii) nu am plecat totusi din tara, desi as fi putut, daca inca nu au reusit sa ma inuncheze involutiile prezentului, este pentru ca in adancul sufletului eu tot mai credeam ca se va aparea o noua generatie, cu noi aspiratii, cu dorinta de comunicare reala, cu actiuni sociale nebunesc de frumoase, cu dorinta de a schimba mentalitati invechite. Uite ca nu m-am inselat! Incet, dar sigur ati aparut. Mi-ai spus ca sunteti multi. Asa sa fie ! Iti multumesc Oana, tie, si tuturor celor ca tine ca existati. Sa aveti parte de succes si de rezultate frumoase pe masura asteptarilor voastre, dar si ale noastre!!!

  • Erata : Randul 10, al treilea cuvant de la inceput, se va citi “ingenuncheze”, nu bazaconia care a iesit din cauza vitezei. Sorry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.