o brătilă pe .ro

7 lucruri pe care probabil nu le știați despre mine

Preiau cu mare drag leapșa de la Zăpă mai ales pentru că mi-a adus aminte de prima leapșă pe care am început-o eu și care, la vremea respectivă, a prins foarte bine: „3 lucruri pe care ar fi bine să le ştii despre mine înainte să mă inviţi la o cafea”. Ceea ce mă face să mă întreb ce naiba se întâmplă cu lepșele acestea de dispar subit – puțini e clar că nu suntem, deci suntem ori parte dintr-un cerc închis și la un momentdat leapșa e dată către persoane care o preluaseră deja, ori până la urmă cumva tot ajunge la „acele” persoane cărora le e lene, lehamite, nu au timp de așa ceva sau pur și simplu uită… categorie din care fac și eu, uneori, parte.

Mbon, revenind la leapșa de azi, primită de la prietena Zăpă despre care am aflat cu stupoare că nu poartă cercei (cum de nu am observat până acum???), voi împărtăși la rându-mi o serie de lucruri pe care probabil nu le știați despre mine:

1. Când eram mică mi-a căzut mașina de tocat în cap... cam la un cm. de tâmpla stângă.

Ce ar trebui să știți deja este că sunt foarte pofticioasă. Bine era ca părinții mei să se gândească la asta înainte să agațe șiragul de covrigi de mașina de tocat pusă pe raftul de sus… X_X Vestea bună este că sunt în viață! Vestea proastă… ei bine, să spunem că acest eveniment explică multe. :-j

2. Când eram mare am fost scăpată în cap… de actualul meu prieten.

Sub pretextul „am vrut să te salvez din fața mașinii”, pe 4 iulie 2009 am fost luată în brațe și purtată cu grijă până pe trotuarul pe care fost scăpată în cap. S-a lăsat cu două copci și o cicatrice care credeam că nu se va vedea niciodată… am crezut greșit: pe 16 septembrie 2010 m-am ras în cap. O dată cu cicatricile au ieșit la vedere și…

3. Cele 4 găuri din urechea dreaptă… care au fost date la dispensar.

În clasa a 8-a m-am gândit că e cazul să fiu rebelă așa că am fost cu mama la dispensar să îmi dea tanti asistentă găuri. Hei, măcar nu am știut vreodată ce e aia infecție! Găurilor din ureche le-a urmat, în clasa a 9-a, zgarda de piele cu ținte. Partea cu adevărat amuzantă (și într-o oarecare măsură tristă) este că „asortat” la acestea purtam pe atunci popularele șosete colorate în dungi… de la Hippie Hippie Shake sau de unde își permitea fiecare. Din fericire, am realizat destul de repede că pot să ascult Metal și fără să port zgardă sau alte accesorii „dure”.

4. Când eram mică ascundeam mâncare… sub pat.

Asta am aflat și eu abia acum câțiva ani când verii mei au considerat că sunt destul de matură să o accept. Să ne înțelegem, la mamaie eram câteodată și 7 veri, fiecare pentru el! Eram cea mai mică și atunci când verii cei mari nu se jucau cu mine pe post de aspirator (yep, imagine that!) trebuia să îmi asigur cumva existența.

Joke aside, copilăria mea a fost extraordinară și asta se datorează în cea mai mare parte bunicilor și timpului petrecut cu ei și cu verii mei.

5. Pot să-mi duc picioarele după cap… zău!

Nu, n-am făcut niciodată gimnastică. Când eram mică îmi plăcea baletul dar eram un copil mic, rotund și cu ochelari, care arăta caraghios în tutu-ul roz împrumutat de la verișoara înaltă și slabă. Așa că m-am reorientat spre informatică.

6. În liceu m-am păruit cu o colegă de clasă… pe atunci avea de ce să tragă.

Sure, I’m all “make love, not war” now, but back then… Să spunem că dragostea a fost cea care a dus la război. Și printre altele la lipit cărți de pupitru, aruncat fiole urât mirositoare în bancă, sunat la maică’sa și întrebat cum se simte că nu a venit azi la școală… Desigur, asta nu exclude faptul că aproape în fiecare an ne luptam și pentru locul I în clasamentul mediilor școlare. Asta spune multe despre gradul de inteligență al colegilor, nu? :)) (glumesc, colegi, glumesc!)

7. Îmi doresc să învăț limba rusă… și m-am și apucat!

Pentru a 3-a oară m-am apucat, dar de data aceasta sunt hotărâtă să mă țin de treaba! :)

Iar leapșa merge la 3 crai ce sper să ne onoreze cu preluarea: Laurențiu Buică, LucicX și Bogdan Dăscălescu. Pararam pam pam!

8 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.