o brătilă pe .ro

o brătilă pe .ro

După ce m-am prins că leapșa primită de la Valentina nu presupunea implicit compunerea unei variante de Plugușor…

În primul rând vă urez bun-venit în casa ce pare veche, dar care se află sub un nou acoperiș. Nu sunt foarte rezistentă la schimbări (ce? ai zis ceva de faptul că m-am ras în cap acum 4 luni?) așa că am preferat să o iau pas cu pas, primul fiind acela de a mă “descotorosi” de msd28-ul care mă ținea puțin ancorată în trecut datorită unor semnificații aparte. Așa că de câteva zile sunt o brătilă online și blogul poate fi accesat frumos tastând obratila.ro. Apoi, ca prin magie, veți ajunge aici, unde momentan totul e neschimbat. Tadam! :))

Și dacă pentru noul an deja o dorință a fost îndeplinită o dată cu noul domeniu, urmează să lucrăm puțin și la zugravit și la decorat. Cel mai important însă rămâne conținutul, care, sper eu, în acest an va fi în cantități mai mari. Nu îmi impun obiective de tipul “să scriu o dată la două zile” pentru că vreau să scriu în continuare de plăcere, nu pentru că trebuie. Vreau să mă autoeduc însă în direcția în care lenea nu mă mai oprește să scriu atunci când mă lovește inspirația.

Nu în ultimul rând, doresc să îmi perfecționez scrisul în continuare, bucuroasă fiind de evoluția pe care am avut-o în ultimii 5 ani de zile de așternut gânduri pe acest blog. O să scriu în continuare ce simt și cum simt. :)

Iar leapșa merge mai departe la Sabina și la Onuk. Dacă nu le-ați citit încă blogurile, vă îndemn să le faceți o vizită. Sunt două bloguri dubios de asemănătoare la prima vedere (:P), dar diferite, unite de talentul la scris. Unul în română, unul în engleză. :)

7 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.