o brătilă pe .ro

despre capul meu ras!

Acum cateva ore, seria comentariilor făcute la videoclipul în care sunt rasă în cap s-a ”îmbogăţit” cu încă 3, unul mai dubios ca celălalt. Erau comentarii lăsate de străini, vizibil pasionaţi de hair styiling sau având un soi de fetiş pe care domnul G. nu l-a afişat niciodată, în ciuda săgeţilor venite din partea diferiţilor cârcotaşi.

Ei bine, acum un sfert de oră m-am pomenit şi cu un e-mail cu titlu sugestiv: ”about your shaved head!”.

Hi Oana,

I really think u look wonderful with your shaved head! how come u shaved it and will u keep it that way? I think u should! Also, I really liked u in the video wearing jeans and leather jacket with the shaved head! an excellent dressig style! and hands in the pockets…very confident! Keep this style! i think it suits you!

All the best,

George!

Drăguţ e-mail, încurajator, deşi firul meu de păr are acum peste 3 cm. Ce mi s-a părut însă suspicios a fost că expeditorul a folosit o adresă falsă made by Anonymizer Nyms şi, şi mai suspicios, faptul că ”George” menţionează blugii şi geaca de piele, care au fost într-adevăr indispensabile în această toamnă, dar care nu apar deloc în filmuleţ.

Oricum, simpatică treabă să primeşti din când în când, din senin, mailuri de la persoane pe care nu le cunoşti. Sau pe care cel puţin crezi că nu le cunoşti.

În concluzie: care eşti, mă, şi nu ştii cum să spui că-ţi place de mine? :)))

4 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.